ankarada uygun fiyatlı carbon folyo nerde bulabilirim? 2 3 metre civarı lazım bide renk bulabilirsem on numara olabilir yardımlarınızı bekliyorum laptopu vs kaplayacagım..
ankarada uygun fiyatlı carbon folyo nerde bulabilirim? 2 3 metre civarı lazım bide renk bulabilirsem on numara olabilir yardımlarınızı bekliyorum laptopu vs kaplayacagım..
cancan satar sanırım yoksa newforum var şaşmazda ordanda bulabilirsin
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
sacma sapan fiyatlar geliyor yok mu düzgün fiyat verebilecekmakif84 haric :P
bu konuya giren bunu da bilir; ankara'da şeffat film ne kadara ve nerede çekilir. olmadı kendimiz alsak çeksek yine bu karbon film gibi nereden temin ederiz.
ben set reklam bunun toptancısı diye biliyordum ama doğru mudur? veya hala öyle mi?
set reklamda vardı fakat çok ince idi bi araçta denedik,çizilmeler oluştı (araba yıkanırken kurulanırken) ve sökmek istediğimizde (ısıtarak)boyanın anasını ağlattı.Siz komplemi çekiceksiniz,yoksa sadece ön kaputun tamamınamı ona göre bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışırım
ÇEt ve makiefe gelsinucuz etin ve ince malın hayrı olmaz
ÇEt nereye çekeceksin gel dükana uğra her kalınlıkda malzeme var![]()
valla gençler benim tuzum kuru beyaz araba rulz
bir arkadaşım sormuştu bugün ordan geldi aklıma. alican seni no yu vericem çektirmeye karar verirse hala benim aklımda gümrük ağırlıklısın![]()
ok griyi birazdan ölçerim yarın öveçler tarafında işin olursa gelip alabilirsin cumadan pazartesiye kadar şehir dışındayım![]()
biliyosun abi acelem yoksen ölç topluca alırım ben hepsini
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)