Arkadaslar iki secenegim var herseyiyle hazir iki sistem crv ve l7 deprem etkisini hangisinde yasarim calma ozellikleri hangisi daha iyidr yardimlarini bekliyorum ikisinden birini alicam..? Tesekkurler..
Arkadaslar iki secenegim var herseyiyle hazir iki sistem crv ve l7 deprem etkisini hangisinde yasarim calma ozellikleri hangisi daha iyidr yardimlarini bekliyorum ikisinden birini alicam..? Tesekkurler..
crv diye bir subwoofer yok kıckerda cvr var ayrıca zaten bunu sorman mantıksız.
kıckerda sıralama es comp cvr l3 l5 (cvx l7) solox böyle gider
cvr 500 rms l7 30 cm ise 750 38 ise 1000 rms diye geçer yani her türlü kategori sınıf farklılığı güç farklılığından l7dir sorunun cavabı
ozurdılıyorum telden actım konuyu yanlıs yazdım sanırım... sormamın sebebı cvr vermek ısteyen arkadas baya ovdu l7 sınıfında bı sıstem falan deyınce oyuzden sızlerle paylasmak ıstedım ıkısınıde dınlemedım ama l7yı sole bole bılıyorum ama cvr hakkında bılgım yok...bırde sole bısıy ılave edıyım cvr 40 cm degısen bısıy olmaz sanırım...
Comp VR nereyee L7 nereye birisi 1000 RMS biris 600 RMS miydi ne tam hatırlamıyorum ama CVR yanına yanasamaz L7 nin
ıkısıde cok gereksız bnce subdan once ızolasyon yapman gerekır onuda hakkıyla yapman lazım kı bass vurdugunda cızırtıdan baska ses dınleyesın.yerınde olsam re bakardım sıtede satan arkadasta var hazır.
ikisindende daha tonlu calar.
http://www.techturkey.com/forum/elek...subwoofer.html
yada alt modelleri.
L7 güzel bastır daha önce kullandım ancak onun yanında güçlü 2 takım mid ve kapasitör de koyacağını unutma yoksa sadece bas sesi dinlersin
ruudvan arkadaşım haklı arabada izolasyon yoksa L7 önermem, zangur zungur etmekten başka bir işe yaramaz hele ki araba eski modelse vay haline...
izolasyondan da önemlisi kabin... çok farklı kabinler var ama bilen yok. 400 rms basla ön camı sallayan var türkiye de.
butcenı ve sistemden beklentın nedır bunları soyle güzel onerılerde bulunayım sana
1100n tl gunah l7lere felan kalas gıbı subwoofer ton desen yok kalite yok dan dun vuruyo kaldıkı kıcker alcak olsan bıle ıllaha cvx al oda 1000 rms l7 ile aynı ama yuvarlak bunun şekli hassasıyetı daha yuksek gücünü iyi yansıtıyor kullanıcısına tonu daha ıyı hem l7den
butcem bu 1000 - 1500 tl arası aracımda kablo tesısatım vs hersey hazır uzun lafın kısası ıcerde calan ama bı okadarda dısarda calmasını ıstıyorum.. arkadasta dınledım l7 hosuma gıttı gectıgı yerı sallıyo agır bı bas ama ne bılıyım hosuma gıttı acıkcası ama ıllakı o kalıtede baskaları vardır.. yardımlarınızı beklerım![]()
pioneer spl 121 ve macustic 1500.1 war elimde isterseniz görüşelim l7 yi aratmaz![]()
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)