Dün gece boş boş Dolaşırken Genç Arkadaşlarla denk geldik arabaları denedik eğlenceli bir video oldu fakat Mercedes gözümde performans acısından yine düştü
İyi Seyirler
Not: Araçlar tamamen stock 2 şer kişidir.
Dün gece boş boş Dolaşırken Genç Arkadaşlarla denk geldik arabaları denedik eğlenceli bir video oldu fakat Mercedes gözümde performans acısından yine düştü
İyi Seyirler
Not: Araçlar tamamen stock 2 şer kişidir.
Mercedes'i alacakların amacı performanssa bence şu videoda gördüğüm kadarıyla hayal kırıklığı olur. Yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 160-170.000 tl civarı. Sen geldin mi ağa? Denenen araç uğurun kuzeni 19-20 yaşında eleman vardı o mu? Bonus kafa olan? polo gti alcam diyorduZevkli deneme olmuş..
Vw Cc & Mk 5 Gti
Benım gordugum bı yerden sonra ara sbt sonra merso gelıokı gelmesı normal..
Mercedes bi tık daha iyi gibi. Çünkü geçilsede toparlayıp gelmeye başlıyor. Oda zaten 20 hp için normal bir sonuç.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
heyt be bmw ye bak ya nasıda geçiyo ölearada 500 lt hacim 20 hp fark olmasına ramen çok iyi yürüyo bi kez daha bmw ye olan aşkım kabardı
![]()
5 yıl sonra görelim o bmw yi ama turbosu bitik motor yağdanlığa dönmüş trimleri kabarmış vs vs.
mersoda heralde hala radyatör suyu eksilmemiş sekilde gazlıyo olur
masallah araclara.
neye gore mercedesi performanssız buldunuz anlamadım
mercedes c250 benzinli - 205hp-310nm-ağırlık 1550 kg
bmw 320d dizel - 184 hp - 380nm-ağırlık 1430 kg
edit:merso da turbolanmış demek![]()
Mercedes 1.8 Turbo bu arada
c250 yazdığına bakmayın
belkı c250 cdi dırbelkı deıl 204 hp yazıldıgına gore cdi arac 2143 cc 500nm tork
320d copueye bınıyorum 184luk yazılımlı,bunu satıp dızele bınmeye dwm edersem alıcagım arac merco 250 cdi coupemerso bı baska bence varsın yavas olsun
edit: 250cgi de 204 hpmısgelde cık ıcınden sımdı
![]()
BMW cok seviyorum performans olarakta Mercedesle kıyaslamam ama Mercedes araba yaaa kaldıkı hacmine görede it gibi gidiyor daha ne olsunki..Yuksek suratte onun kadar stabil araba kullanmadım buna audi bmw hepsi dahil.
Bu işte bir terslik var E250 CGI bizzat kullandım 4 kisi 100 er kilo olmamıza ragmen araba iyi gidiyordu BMW 320d de surdum bu sekilde yurumesi bana mantık dısı geliyor BMW de yazılım olmadıgına eminmisiniz![]()
mercedes ya 1800cc benzinli ya da 2200cc dizel. ben de mercedesi tercih ederim açıkcası, bir yazılım vb. tamamdır.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Mercedes korkunç stabil bir araç maşallah arabalara
bence mercedes kötü gitmiyor yarışlar kısa sürüyoro yarışlar biraz daha uzun süre mercedes rahatlıkla gelip geçerdi gibi.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)