arkadaşlar geçen günlerde bmw ler hakkında konuşuyorduk e30ların halen sipariş ve istek üzerine yapılarak satıldığını duydum bu konu gerçekten doğrumudur bilen biri varmı
arkadaşlar geçen günlerde bmw ler hakkında konuşuyorduk e30ların halen sipariş ve istek üzerine yapılarak satıldığını duydum bu konu gerçekten doğrumudur bilen biri varmı
Keşke öyle bişi olsa ama sanmıyorum
Yok öyle birşey... 91 de sedan ve coupe.... 92 de Cabrşo... 94 te de stw yani touring üretimi bitmiştir. Sİpariş üzerine yapılmıyor da.
bence yaptırmak istenirse yapılır ama herkezin yaptırcağı iş deil..
32. fxx i ürettiren var mesala..
kaç tane fxx vardı unuttum 32 yazdım..
cabrio 93 te bitti diye biliyorum...
ayriyetten bu konu geçenlerde tartışıldı ama öle bişey olmadığı sonuçlandı e30 cular arasındakeşke olsa dedik ve bi sonuça daha vardık... bu sonuçta artık yeni kanunlar gereği arabalarda bulunan incik bocuk elektronik gereklilikler yeni çıkan e30 ada bunu koymak zorundalar onlarıda koyunca e30 un verdiği özgürlük hissini vermiceğine karar verdik
![]()
eğer 600 700k avro verirseniz elinde şase varsa muhtemelen üretir
bi kaç kişi bu şekilde farklı markadaki otomobiller ürettirdiler
körler sağırlar
bu konuyu iddalı söleyen kişilerin çocu e30culardı hatta geçtiğimiz aylarda şilede bir organizasyon yaptılar ve orda konuşuldu arkadaşımızında dediği gibi yapıyorlarmış ama çok pahalıya geliyormuş örneğin 3ay önce arkadaşın ankaranın en salam e30 harge marka aldı 88 model araca 24 bin ytl ödedi demekki fabrikadan sipariş üzerine 80bin ytl olarak elimize geçer buda demek oluyorki bu arabalar halen para ediyor ve yapılabliyor
sıfır full 325i cabrio yapsınlar ben 100 milyar veririmyalan onlar olsa ilk ben alırım toplamaya uğraşıcağıma
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)