User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: kritik bir trafik kazası ile iligi soru (önemli)

hakan_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kritik bir trafik kazası ile iligi soru (önemli)

arkadaşlar merhaba, çok yakın bir arkadaşım kısa bir süre önce bir kaza geçirdi kendisine yeşil yanarken önüne bir çocuk atlamış ve malesef çocuğa çarpmış, bana sordu polis veya avukat tanıdığın varmı diye bende yok dedim de bi forumda soralım belki yardım eden çıkar diye düşündüm, onun bana yazdıklarını yazıyorum :

'' 4 şeritli yola 3 şeritde ilerlerken ısıklı yaya geçidini geçip en sagdan aracın önune 15 yasında cocuk atladı ve çarptım. şahidim var. tutanak tutuldu. trafik raporunda cocugun benım aracıma carptıgı yazıyor benım degil. bana 100/25 suc oranı vermısler tedbırsızlıkden

sonucu ne olur ''

çocuk komadaymış, inşallah birşey olmaz isteğimiz elbette bu yönde ama arkadaşında kafasında soru işaretleri var, çocuk vefat ederse,kurtulamazsa ne olur ? arkadaşda alkol de yokmuş, ne olur diye merak ediyor..

teşekkürler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çocuk vefat ederse eğer, 6 ay- 2 yıl arası bir hapis cezası görebilir.Ama duruma bakılırsa senin arkadaşın 6 ay falan hükmedebilir(en kötü ihtimalle).İlk defa suç işliyorsa hükmün açıklanması ertelenebilir.Geçmiş olsun bu arada.Umarım çocuğa hiçbir şey olmaz aynı şekilde arkadaşına da...

multispace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun kötü bir durum

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benzer durum benim kuzenime gelsin öncelikle Allah çocuğa acil şifa versin sizede geçmiş olsun
    kuzenimde de aynen kusuru çocukda buldu polisler, daha sonra savcıya gittiler savcı nöbetçi mahkemeye sevk etti, hakim kuzen öğrenci olduğundan adresi belli diye tutuksuz yargılanma verdi. her akşam karakola gidip imza atıyordu kazanın 2. senesi şu an 6 ay kadar öncede imza atma işlemi bitti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk olarak iyi dilekleriniz için teşekkürler

''CasabLanca'' isminizi bilmiyorum kusura bakmayın, dediklerinizin aynısını bugün arkadaşım söyledi, onuda şimdilik serbest bırakmışlar işte, nöbetçi mahkemeye çıkmış ve savcılığa gidicekmiş ve imza atma işleri varmış şuan..

tutanakda 20 metre fren mesafesi ve çocuğun 7-8 metre sürüklendiği yazıyormuş,inşallah çocuk en kısa sürede iyileşir..

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böyle durumda karşı taraftan çocuğun ailesi tehditkar tavır gösterirse de hakim koruma amaçlı ilk mahkemeye kadar cezaevine yollayabiliyor ama şükür ki yollamamış. kamu davası kapsamında mahkeme sürer, çocuğun ailesi ayrıca şikayetçi olmuş mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet malesef tehditkar tavır varmış ama kaza sonrası polis otosuna bindiği için görmemişler arkadaşımı.. neyse.. dava açmışlarmıydı unuttum gerçekten..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)