Evet arkadaşlar uzun zamandır ha gc8 ha rs megane derken ufak tefek ve ciddi güçlere ulaştığını öğrenerek czt aldım ama başım yandı aracın daha önce kol kırdığını ve elektrik arzalarının olduğunu öğrendim (sakın arkamdan mal kendini etiket ediyo aracı satarken elinde patlayacak vs. şeyler söylemeyin ben 3 kuruş için şereffimi satamam)aracın sıkıntılarından bir kısmı halledilmiş ama güvenemediğim için en azından yataklarını değiştirmek için Bekir PAŞAOĞLU ndan yardım aldım ve pazartesi aracın alt kapağı sökülecek üzerindeki bonalume kitde sökülecek inşallah ramazan ayında cihazım koşar vaziyete gelecek bu aracı sadece içimdeki yufka yüreğim ve insanlara olan güvenim yüzünden aldım bana söylenmemişti bunlar ama olsun köprü başında 1e 700 alınıcağı için sorun yok araçtan kit söküldükten sonra autobahn88 manifolt komple eksoz evo9 dumpvalve evo9 enjektör walbro pompa ve özgün abinin sihirli ellerinden 240 hpleri almayı düşünüyorum ki alamazsamda alana kadar devam edecem bana patlak araba aldım diye alay eden arkadaşları delip gecene kadar durmak yok he bu arada aracın bu haliyle eksoz ve yazılımlı vrs ye 5 boy attıkplakayıda yazayım muhtemelen çoğunuz tanır 34mnd84 başınızı ağrıttım kalın sağlıcakla
EDİT:Bonalume kit satılıktır