206 yı sattıktan sonra yeni aracıma kavuştum,çok isteyerek aldım ve çok sevdim.İnşallah uzun zaman birlikte olucaz.Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin.çekimler gece olduğu için ve makineden kaynaklı kötü.kusura bakmayın
![]()
206 yı sattıktan sonra yeni aracıma kavuştum,çok isteyerek aldım ve çok sevdim.İnşallah uzun zaman birlikte olucaz.Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin.çekimler gece olduğu için ve makineden kaynaklı kötü.kusura bakmayın
![]()
kanat sökülüp,arka stoplar orj e dönse daha güsel olur,maşallah diri temiz görünüyo,kazasız belasız....
Maşallah bi an eski aracım zannetim onunda plakası aldığımda 35PLA38 di=) Spoiler + Far ve Stop ları orjinale çevir sonra otur karşısına izlezaten bundan sonrada süreceğin çoğu makine zevk vermiyecektir bu sınıftaki =)
hayırlı olsun...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
bizdede aynısından var op orjinal.. aracında büüyk ölçüde orjinal far yıkamasına kadar var..
sanırım geçmişde araba bir apaçinin eline düşmüş sana tavsiyem o arka stoplarla ön farları ve arkadaki o çirkin spoiler bozması şeyi çıkartman..
gsi en güzel orjinal oldumu tatlı duruyor.. güle güle kullan maşallah..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
maşşallah çok diri duruyor böyle gsi az kaldı. yalnız dostane bir görüş olarak stoplar acilen orjinale dönmeli
astra gsi gerçekten guzel makınedir. maşallah araca fakat şahsi görüşüm arkadakii kanatı sokup stopları oem yaparsan daha hoş bir goruntu alabılecegın
Herkese teşekkürler yorumlar için,Aracı 2. sahibinden aldım aldığım kişi aracı 2001 yılında almış 22 yaşındaykenaldığımda heves vardı far,stop kanat modaydı yaptırdım dedi.orjinallerinide aldım biraz daha böyle takılıp orjinale dönmeyi planlıyorum ilerleyen zamanlarda.Daha iyileri sizlerin olsun inş.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)