sıcaktan mayışmış uyuyoken gümbür paldır sesle zıpladım yataktan , ağlayışlar sızlanışlar bi anda ayıldım , baktım ki 2 gündür mahallede deli gibi gazlayan boxter patlamış.millet karşıdan karşıya geçemiyodu,iyi oldu.
![]()
sıcaktan mayışmış uyuyoken gümbür paldır sesle zıpladım yataktan , ağlayışlar sızlanışlar bi anda ayıldım , baktım ki 2 gündür mahallede deli gibi gazlayan boxter patlamış.millet karşıdan karşıya geçemiyodu,iyi oldu.
![]()
vayyyy refus agac maagac bısey bırakmamısonla gecmıs olsun olu yaralı var mı
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Biz de geçmiş olsun diyelim de, mahalle arasında, ağacı, elektrik direğini yerinden sökecek kadar gaz basan adama ne denirse artık.
neyseki ölen kalan olmamış , araba kiralıkmış , yolcunun boynunda bişi varmış , ölmemişler galiba , kiralayanların anası fln gelmiş abuk subuk bagrıyolar
O caddeyi biliyorum galiba Doğa parkından sonraki düzlük ? nasıl becermiş düz yolda acaba ? Gazlacak yerler değil oralar, yazık olmuş.
Hamidiye camisinin ora dillmi ya bende suan mimar sinandayim dukkanda gectim ordan bisey yoktu benden sonra oldu demekki iyiki zamanli gecmisim
Gecmis olsun ne diyelim
evet doga parkının ordaki düzlük , tatlı ama bir o kadarda fizik kurallarına aykırı viraj var oranın sonuna gaza oturmuş refüz vs. bırakmadı , yolcu yola uçmuş ambulans alıp götürdü , kemer kemer kemer![]()
apaçilerin vazgeçemediği gazlama caddesi , hafta sonu hava atayım derken canından oldu galiba birisi , acımıyorum yemin ederim , bu kaçıncı ya, git otobanda insanın olmadıgı yerde gazla istersen uç istersen arabayı balyozla , orda ki virajdada hata var ama , yer ıslakken kaymayan araba gormedim orada
Hiç üzülmedim ,madem gazlıcaksın çık otobana sık kaşıntın geçsin şehir içinde gazlayanara deli oluyorum.
PROJECT01 GARAGE
ılk okudugumda dedım kesın kıralıktır dıye alttada yazmıssınız kıralık dıye.bole sokak ararlarında gazlıyanların cogu kıralık arabayla gazlarlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)