Herkese merhabalar. Toplam 10 yıl Crx'e bindikten sonra artık yaşın 30 a doğru ilerlemesinin ardından daha ağır ve konforlu bir araca geçmek istiyordum e benimde honda dan inmem zor olacaktı aklımı bir miktar nissan lar çelsede artık aşırı besleme yada yükleme olaylarını düşünmediğimde yıllardır Crx ten sonra beğendiğim 2. araba olarak söylediğim Prelude konusunda karar kıldım Crx imi çok sevdiğim bir arkadaşım hemen aldı bende istanbula hiç düşünmeden aynı haftasında gittim aldım geldim. Uzun süre prelude aradım sağolsunlar bizim crx-club gibi üye olduğum kardeş site preludeclub da yıllardır üye idim bu işi bilenlere sorduğumda 3 araba söylediler bir tanesi aldığım araba 34 KS 456 plakalı araba idi. İkiler servisin sahibinin küçük oğlundan Turgay arkadaşım almıştı takip etmiştim zamanında sonra ilke diye yakın arkadaşında 6 ay kaldı arkasından ben aldım. Değişeni yok kazası yok şaseleri kuleleri yerinde,tüm camları orjinal ve çalışmayan hiç bir aksamı yok. 2 lt haciminde F20a4 kodlu 135hp lik bir motora sahip. 1994 model ve manuel vites bir kaç lude den birisi. 180 binde kapağı açılmamış temiz bir araba. Crx ten boşa düşen plakayıda emniyetteki çabalarımız sonucunda duygusal sebepler sonucunda prelude geçirmeyi başardık. Şimdilik bu kadar.
![]()