selamlar yeni üye sayılırım bende aracımın bir kaç fotoğrafını koyayım dedim aracım 99 model bmw 3.20i 88.000 kilometrede değişen ve boyanan parçası yok alalı tam 1 ay olduaracın geçmişi çok temiz ilk sahibi özel bir şirkette çalışan bir kadın 99 yılında istanbul borusandan aracı almış izmir selçuk'a getirmiş ve sadece yazları kullanmış benım aldığım adamın dukkanının yanında kuaför var bu kadın senelerdir hep oraya gelirmiş yazları. adamda kadını ve arabayı iyi bildiği için kadına kaç defa satması için ısrar etmiş. kadında sonunda dayanamayıp geçen nisan ayında adama satmış adamda babasına vermıs bu arabayı ama hacı amcam bu arabayı kullanmakta bayağı bir zorlanınca satmak zorunda kalmışlar ben sahibinden'de ilanı gören 6. kişi ve ilk arayandım tamamen şansa denk geldı artık temız e46 bakmaktan sıkılmıştım çanakkale ve tekirdağda 1 istanbulda 2 tane e 46 bakmıştım hiç biri içime sinmemişti ümidimi kesmişken bu ilan bana ilaç gibi geldi ilanın sahibini arayıp pazarlığımızı yapıp babam aracı alması için o günün gecesinde babam izmire yola çıkmıştı
e 46 namı diğer absinthemle çok mutluyuz
şimdilik bir kaç fotoğraf koyucam ama ilerleyen gunlerde daha bir sürü fotosunu yayınlarım
![]()
Yeni fotoğraflar 2. sayfada'dır
![]()