User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
46 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 207 GT sorgu

Dentech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

207 GT sorgu

caglarcb
    Misafir
    TURBO TAYMIR VARDIR, BLOW OFF (CUFCUF) VARDIR. KOMPİLE EGZOST SİSTEMİ MEVCUTTUR
    Cufcuf var, taymır var, kompile var. daha ne?

Mehmet Opc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şunlara bi tüp takılsa direk yazılıcam
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ortalama 7lt diyenler var çok basmayınca ama ne kadar doğru bilmiyorum,bu haline razıyım ben...kullanan bilenler yazarsa öğrenicez

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    41 plaka olanın %90 pert kaydı var bi sordurun eğer pert kaydı varsa zaten tek pertide değil..

207 GT öyle çok yakan bir araba değil. Gazlamadığım zamanlarda 7 8 litrelerde gezdim ben ortalama. 10litre üstünü hiç görmedim. (Anlık tüketim değil ortalama tüketim benim dediğim)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    41 plaka olanın %90 pert kaydı var bi sordurun eğer pert kaydı varsa zaten tek pertide değil..

207 GT öyle çok yakan bir araba değil. Gazlamadığım zamanlarda 7 8 litrelerde gezdim ben ortalama. 10litre üstünü hiç görmedim. (Anlık tüketim değil ortalama tüketim benim dediğim)
    55 plaka olan?

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boyasız demiş ama yinede güven olmaz tabi..
    .

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dentech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    55 plaka olan?
    Siteden birinin olması lazım o araç.
    Boyasız yazmış ancak çizik varmı kapılar arka çamurluklar çok uzun onun için minik minik göçükler oluyor bunlar varsa boyasız olsada boyatmak zorunda kalabilirsiniz. Kırmızı araçta çok göze batıyor öyle şeyler.
    Gt de boyadan önce motor sağlığı gelmeli sizin için. Dynoya çıkarın veya kompresyon testi mutlaka yaptırın.

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trabzondakı 207 gt kırmızı olan benim abimin aracıdır.kımseden gizlimiz yok bizde yalan dolanda olmaz.aracta kaza degisen yoktur.sadece ön tamponda boya vardır.bide bıldıgınız uzre arka tamponda siyah plastik vardır gt tamponlarında orayıda keyfe keder kırmızıya boyattı abim.aracın orjınal km sidir.hıcbır kazası degısenı yoktur sorunuda yoktur ciddi alıcılar ulassınlar.ARACIN LİNKİ
    Peugeot 207 GT 1.6 THP 2007 Model 27.207 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 84853730

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trabzonda kırmızı olan arac abimin aracı.kaza degısen yok.boya sadece ön tamponda var.baska yerinde boya yok.degisen kaza dedıgım gıbı kesınlıke yok.orjınal km si daha 59 bin km de olmadı hatta 58 küsürlü km si.orjınal km dir.leşlerle falan karıstırmayın sente atlama turbosuna sıkıntı vs yoktur.gazlanmamıs yorulmamıs aractır.ciddi dusunuyorsanız telefondan arayın abimi konusun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

41 plakalı araç sahibiyle konuştum kazası varmış 10 bin tl lik kaput ön 2 çamurlukları değiştirmiş şasede hiç bişey yok dedi klima motorunu değiştirmiş her ihtimale karşılık radyatörüde değiştirmiş hafif bi çatlak varmışl yaptırmamış öle dedi ben kazalı yorulmuş araba istemiyorum çok güzel duruyordu ama işte büyük kazası var istanbulda veya istanbula yakın bi yerde düzgün 207 gt de yok bulamıyorum bulsam hemen yapışcam alıcam varmı bildiğiniz tavsiye edebileceginiz bi GT

uerbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suan ilanlardakilerin icinde trabzondaki tt plakali olan mantikli geliyor mesafe olunca zor tabi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uerbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    suan ilanlardakilerin icinde trabzondaki tt plakali olan mantikli geliyor mesafe olunca zor tabi
    banada o araç mantıklı geliyor ama çok uzak trabzon oraya gidicem içime sinerse alıcam tekrar en az 1000 km geri dönücem yakın bi yerlerde olsa şimdi atlar giderim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Opc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    banada o araç mantıklı geliyor ama çok uzak trabzon oraya gidicem içime sinerse alıcam tekrar en az 1000 km geri dönücem yakın bi yerlerde olsa şimdi atlar giderim
    kardesım bızım arabada dıyorum sana yani kaza degişen yoktur.sadece ön tampon boya var.baska hıcbıyerınde boya yok.turbosunda vs hıcbır sıkıntı yok.aracı 55 bınde alırken ıstanbulda baktırdı abım herseyıne motoruna expertiz yaptırarak aldı.hıcbırsıkıntısı yok.turbo ve motor cok saglıklı bakımları yeni yapıldı.fiyat olarakta hanı 25-26 falan dusunmeyın vermez o paralara yani.küçük bir ikram yapar arac basında olmak üzere oda.ciddi dusunen varsa ılanda telefon numarası yazıyor arasın sorsun.öyle araca bakıp bu leş atla bıdaha otobuse veya ucaga geri don dedirtecek bir arac degıl.öyle aracla bizim ısımız olmaz zaten hertürlü servise expertize sokarsınız aracı.öyle leşlerle karıstırmayın.arac 1 kere rolling bile yapmamıstır.ıstanbuldada uzun yolda kullanılmıstır eski sahibinin iş yeri uzaktaydı dıye kendı dıyordu aracla hergun en az 50 km yapıyorum diye.sıteye uyeydi eski sahibi.hıcbırsıkıntısı kazası degişeni işlemi duzeltmesi vs yoktur.aracın motoruna anahtar degmemıstır.ben gerekli acıklamayı yaptım.ciddi dusunen varsa yerımız yurdumuz numaramız belli ararsınız.Bu fiyatada ben bu temızlıkte sayılı arac oldugunu dusunuyorum.motoruna en ufak birşey yapılmamıstır gazlanmamıs yorulmamıs spor arac alacaksınız.hemde bu fıyata.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesım bızım arabada dıyorum sana yani kaza degişen yoktur.sadece ön tampon boya var.baska hıcbıyerınde boya yok.turbosunda vs hıcbır sıkıntı yok.aracı 55 bınde alırken ıstanbulda baktırdı abım herseyıne motoruna expertiz yaptırarak aldı.hıcbırsıkıntısı yok.turbo ve motor cok saglıklı bakımları yeni yapıldı.fiyat olarakta hanı 25-26 falan dusunmeyın vermez o paralara yani.küçük bir ikram yapar arac basında olmak üzere oda.ciddi dusunen varsa ılanda telefon numarası yazıyor arasın sorsun.öyle araca bakıp bu leş atla bıdaha otobuse veya ucaga geri don dedirtecek bir arac degıl.öyle aracla bizim ısımız olmaz zaten hertürlü servise expertize sokarsınız aracı.öyle leşlerle karıstırmayın.arac 1 kere rolling bile yapmamıstır.ıstanbuldada uzun yolda kullanılmıstır eski sahibinin iş yeri uzaktaydı dıye kendı dıyordu aracla hergun en az 50 km yapıyorum diye.sıteye uyeydi eski sahibi.hıcbırsıkıntısı kazası degişeni işlemi duzeltmesi vs yoktur.aracın motoruna anahtar degmemıstır.ben gerekli acıklamayı yaptım.ciddi dusunen varsa yerımız yurdumuz numaramız belli ararsınız.Bu fiyatada ben bu temızlıkte sayılı arac oldugunu dusunuyorum.motoruna en ufak birşey yapılmamıstır gazlanmamıs yorulmamıs spor arac alacaksınız.hemde bu fıyata.
    aracınız güzel bişey demiyorum aklımda zaten aracınız ama çok uzak işte en az 1000 km yol o gözümde büyüyoor 1 aydır 207 gt bakıyorum hiç dogru düzgün yok 1-2 tane var 1 tanesi sizin araba 1 tanede gebzedeki diye düşüodum megersem kazalıymış o sizin aracınızda çok güzel ama çok uzak en az 1000 km yol git gel bide

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gercekten güzel arac 207 gt temızını bulursan kafan rahat eder yani.ıcıde genıstır ferah ferah cam tavan olması bıde kırmızı olması cezbedıyor. yani istanbuldan trabzon uzak mesefe tabi.ama her güzel şeyinde bi zorlugu oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gercekten güzel arac 207 gt temızını bulursan kafan rahat eder yani.ıcıde genıstır ferah ferah cam tavan olması bıde kırmızı olması cezbedıyor. yani istanbuldan trabzon uzak mesefe tabi.ama her güzel şeyinde bi zorlugu oluyor
    biliyorm istanbulda 1 tane 207 gt buldum kullandım tam alıcam ustama bi götürdüm arac agır kazalıymış ve sahibi bana sadece 2 parça boya var dedi pert gibi bişeymiş plakada BT di ondan dolayı şimdi çok dikkat ediyorm başımın yanmasını istemiyorum 1-2 güne kadar abinizi arıcam son bi pazarlıgımı yapıcam ona göre uçak bileti alıp gelirim trabzona çnkü otobüsle gelmem oraya en az 15 saat yolculuk alırsamda tek dönücem 12 saatte en az araba kullancam onu düşünüyorum nese hayırlısı neyse o olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen hayırlısı olsun.ama hani dedıgım gibi 25-26.500 gibi fıyatlara vermez aracı yani.arayan cok cunku vermıyor aracı o fıyatlara.arac basında pazarlık yapıyor.ufak bi ikramı olur.siz arayın onla gorusun genede.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)