User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
40 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Park halinde carpma

ArdaKoc
    Misafir

Exclamation Park halinde carpma

Dün annemin aracı bendeydi sokağa park ettim aracın sol tarafında vuruk vardi önceden, ertesi gün sabah uyandığımda aracın sağ tarafını boydan boyaa vurmuslardı aslında sadece sağ camurluk ezilmiş kapıda sürtme vardı pastayla cıkabilir ayriyetten jant ve lastikte zarar görmüştü (sağ arka) .servise gittik aracı gösterdik sol arkada vuruk olduğu için sorun olacagını söylediler aracı ayni yere bırakip polis cagırmamızı söylediler simdi polis cagirsak tutanak tuttursak ekspertiz sorun yaparmı? carpan kişi belli değil cünkü ne yapıcam bilmiyorum bütün sorun bana kaldı .

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer kasko varsa .... hasar danışmanlığı'na diye başlayan bir dilekçe yazın.sonrasında kazanın oluş biçimini yazın park halindeyken vurdular diye.kasko yardımcı olacaktır.

ArdaKoc
    Misafir
    Alıntı burkaykalyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer kasko varsa .... hasar danışmanlığı'na diye başlayan bir dilekçe yazın.sonrasında kazanın oluş biçimini yazın park halindeyken vurdular diye.kasko yardımcı olacaktır.
    kasko var yalnız vuran kişi ve nasıl vurduğu belli değil :S

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ArdaKoc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kasko var yalnız vuran kişi ve nasıl vurduğu belli değil :S
    o sorun değil. park halindeyken vurdular dersen sıkıntı olmaz. ancak servisle ilk önce görüş. kaskoyu arama hemen. servis yol gösterecektir sana

ArdaKoc
    Misafir
    Alıntı burkaykalyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o sorun değil. park halindeyken vurdular dersen sıkıntı olmaz. ancak servisle ilk önce görüş. kaskoyu arama hemen. servis yol gösterecektir sana
    annemle gittik servise servis sol tarafdada vuruk olduğu için beyan yazarak işin uzayacagını en iyisi polis cagırıp tutanak tutmamızı söylediler bizde bu şekil yapıcaz ama benim korkum eksperin bu şekil kabul etmeme olanağı eğer etmez ise ne yapmalıyım :S

cnzdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eksperin kabul etmeme durumu diye bir şey olamaz.

Bugünler için kasko yaptırıyoruz araçlarımıza.

Benimde park halindeki aracıma önden vurmuşlardı.

Götürdüm servise kaskoya bi dilekçe yazdım.

Park halindeki aracıma çarpılmıştır diye bu kadar.

VA_VTİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz bu tarz işleri hep beyan yazarak yaptiriyoruz.polis falan çagirildigini duymadim!

ArdaKoc
    Misafir
    peki ben aracı kaza yerinden hareket ettirdim yani servise götürdüm şimdi yine ayni şekilde aracı koydum polis cagırıcaz umarım o kısımda bi cahillik etmemişizdir

kmliac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyan yaz kanka sıkıntı olmaz

ArdaKoc
    Misafir
    Alıntı kmliac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyan yaz kanka sıkıntı olmaz
    hasarın boyutu biraz büyük olduğu için beyan yazmamızla beraber işin uzayacagını sölediler oyüzden trafik cağırıp rapor tutup beyanla beraber ekspere sunucaz daha sağlıklı olsun diye

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polisi bulaştırmayın. zaten ararsanız size trafik mahkemesine gidin diyecek çarpıp kaçan belli olmadığı için. gelip olay yerinde rapor bile tutmuyorlar. üstüne bide kaskon olduğu halde uğraştırdığın için fırça yiyorsun adamlardan. gerçekten trafikçiler gereksiz artistler.

o yüzden direk kendiniz tutanak tutun. o serviste biyerinden element uydurmasın. kasko bu günler içindir. en ufak çizikte bile gidebilirsin. kimin çizdiğini nasıl olduğunu bilmek zorunda değilsin.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracınızı aynı yere çekip, fotoğraflayın. Ondan sonra tutanak tutması için polisi çağırabilirsiniz. Çarpıp kaçmışlar tarzında bi tutanak tutarlar zaten. Öyle pislik falan yapıcak bi konum olamaz, görevleri neticede.. ayrıca kaskonuzun olmaması durumuda olabilirdi.. (aracın olduğu yerde kamera olup olmadığına dikkat edin,haklıyken suçlu duruma düşmeyin)
    Ondan sonra aracınızı servise çekip tutanağı doğrulayan ayrıntılı bir beyan yazın. Servisten hasar dosyasını açarlar. Öğleden önce açtırırsanız hasar dosyasını,muhtemelen eksper aynı gün görecektir aracınızı(hasar tutarı belli bir meblanın altında ise ekpser görmeyebilirde.)
    Eksper görmesine takiben ikame araç talebinde bulunun hasar tamiratı süresince araçsız kalmayın.

Geçmiş olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olayda karşıo taraf yoksa kasko yine öder ama sizin hasarsılık indirmi ziyan olur....
    Okumadan imzalamam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Servisin size polise tutanak tutturun demesinin sebebide ; işlemlerin daha hızlı ve sağlıklı ilerlemesi içindir. Çünkü polis tutanağı olursa hasarın inandırıcığı artar ve ekspere sadece onaylamak düşer bu durumda. Ama polis tutanağı olmaz ise eksper şüpheli yaklaşıp araştırmaya sevk edebilir hasar dosyanızı. Hal böyle olunca illaki hasarınız ödenir fakat üç günde almak varken 33 günde almanın ne alemi var..
    Serviste bunu bildiği için size bu yolu göstermiştir. Yoksa servislerin bilmediği dalavere yoktur , neden sizi bu şekilde yönlendirsin ki )

ArdaKoc
    Misafir
    yaklasık 6bin euro gibi bi hasar var ,arka tamponun solundada göcük var ama o olayla ilgili değil ben sadece aracın sağ tarafından sikayetci olucam servis soldada oldğu için kasko sıkıntı cıkartır dedi anlamadığım nokta o

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ArdaKoc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaklasık 6bin euro gibi bi hasar var ,arka tamponun solundada göcük var ama o olayla ilgili değil ben sadece aracın sağ tarafından sikayetci olucam servis soldada oldğu için kasko sıkıntı cıkartır dedi anlamadığım nokta o
    Göçük çok büyük değilse ve kasko poliçenizde mini onarım hizmeti varsa, mini onarım kapsamında yaptırabilirsiniz.

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç nedir 6000€ hasar ?

polis filan gerek yok servis direk halleder verin vekaleti hatta siz hiç uğraşmayın..
    2000 A3 8L

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bmw filan galiba.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

ArdaKoc
    Misafir
    Alıntı ozgurluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Servisin size polise tutanak tutturun demesinin sebebide ; işlemlerin daha hızlı ve sağlıklı ilerlemesi içindir. Çünkü polis tutanağı olursa hasarın inandırıcığı artar ve ekspere sadece onaylamak düşer bu durumda. Ama polis tutanağı olmaz ise eksper şüpheli yaklaşıp araştırmaya sevk edebilir hasar dosyanızı. Hal böyle olunca illaki hasarınız ödenir fakat üç günde almak varken 33 günde almanın ne alemi var..
    Serviste bunu bildiği için size bu yolu göstermiştir. Yoksa servislerin bilmediği dalavere yoktur , neden sizi bu şekilde yönlendirsin ki )
    aynen bu şekilde yorum yaptı servisteki adam polisten tutanak alırsak ekspere sadece onaylamak düşer ve işlemler daha hızlı olur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)