Mantığı nedir nasıl çalışır bilen var mı ?
MOV00888 - YouTube
Mantığı nedir nasıl çalışır bilen var mı ?
MOV00888 - YouTube
Çok güzel bir uygulama olmuş...
camın içinde nano parçacıklar varmış. cam "off" konumundayken cam ışığı geçirmiyor, parçacıklar düzensiz halde bulunuyor.
cam "on" konumundayken yani sisteme elektrik akımı verildiğinde, parçacıklar düzenli bir konuma geçiyor ve cam ışığı olduğu gibi geçiriyor..![]()
polisleri dellendirmeye bire bir![]()
![]()
![]()
Bildiğimiz lcd teknolojisi yani.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Camın kalınlığı 10mm var. Normal camın oraya nasıl sığar bu??
bildiğim kadarıyla bu özelliği bi kaç marka cam tavanda kullanıyordu yerine göre kıyak tabiharam film olmaz doğal olmalı
![]()
![]()
Ledli amın maliyeti = 10 yılda yenebilecek ceza miktarı + 10 yıllık faiz getirisi + cam ücreti + led sistemi.
sitesinden contact us bölümünden fiyatı sorabilirsiniz.. yeni aston martinler s550 lerin bazırları ve yeni 7 serilerinin bazıları bu özellikle üretilicek bu arada.
yabancı ibr forumda fiyatının 2-3 bin dolar civarında olucağı yazılıyordu ürün henüz benim bildiğim marketlere girmedi sadece sema fuarında ve amerikadaki modifiye tuner fuarlarında tanıtıldı diye biliyorum..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
2009 da auto salona gittigimiz de gormustum bunu , renklisi bile vardi .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)