User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
46 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Sizce Bu Bir Sorunmudur?(Laptopla İlgili)

106GTİ
    Misafir

Sizce Bu Bir Sorunmudur?(Laptopla İlgili)

ben kulaklıkla müzik dinlemeyi çok severim. eski hp laptopumda sıkıntısız keyifle dinliyorum yeni aldığım laptopda da öyle olcağını umdum ama yanıldım galiba...

aldığım ilk gün yani pzartesi günü bi hevesle taktım kulaklığı ama o da ne ...

güzel bir ses beklerken ne şarkıcının sesi duyuluyor ne şarkıdaki baslar :d hissediliyor böyle çok acayip bir uğultu var ne ayarladıysam olmadı işin aslını sonradan öğrendim ki pc ayarlarıyla alakası yokmuş şans eseri buldum..

şimdi biraz değişik gelebilir ama kulaklığı % 70 civarı takınca algılamıyor, biraz daha takınca algılıyor bu sefer normal ses alıyorum kulaklıktan yani çıkması gerektiği gibi. ama tam takınca bu sefer o sorunlu ses oluşuyor..

hep böyle de dinlenmiyor çünkü kulaklık çok hassas noktada durduğu için en ufak müdahalede çıkıyor..resmen eziyet oldu bana.

umarım anlatabilmişimdir problemimi bu arada kulaklık telefon kulaklığı kulaklıkta sanmıyorum bi sıkntı olsun eski laptop da problemsiz çalışıyordu..

sizce bu bir problemmidir yoksa bilmediğim başka bir ayarı falan mı var acaba, aldığım yere götüreyim mi bunun için ?

biraz uzun oldu ama..

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    garantisi varsa garantiye ver o yuvada temassızlık tarzı bişey oluşmuş.Hiç denemeyi düşündünmü bilmiyorum ama başka bir kulaklık denemeyi belki kulaklıktan?

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi kulaklık soketinden kaynaklanıyor problem. Normalde laptoplar bir süre sonra yapar ama yeni oldugunu yazmışsın istersen aldıgın yerle bir görüş. Sıkıntı varsa degişsinler hemen. O zımbırtı için 150 lira gibi bir paramı söğüşlemişlerdi.

Mümkünse hic elini sürme,garantiden problem yapmasınlar
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

106GTİ
    Misafir
    valla başka kulaklık denemedim denemeye çalışırım ama, kulaklık eski laptop ta sıkıntısız çalışıyordu ama bunda niye böyle yapıyor dediğiniz gibi yuvada temassızlık olabilir..

tam takınca normal ses vermesi gerekirken %75 civarı takmak gerekiyor ki normal ses alalım e böyle olunca da her dokunmada çıkıyor yerinden.. tam takınca da ses acayipleşiyor

106GTİ
    Misafir
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi kulaklık soketinden kaynaklanıyor problem. Normalde laptoplar bir süre sonra yapar ama yeni oldugunu yazmışsın istersen aldıgın yerle bir görüş. Sıkıntı varsa degişsinler hemen. O zımbırtı için 150 lira gibi bir paramı söğüşlemişlerdi.

Mümkünse hic elini sürme,garantiden problem yapmasınlar
    valla daha pazartesi almıştım aldığım yere bir götüreyim en iyisi.. hiç dokunmadım bişeyine falan. real marketten aldım hp servisine mi götürsem daha iyidir yoksa aldığım yere miacaba ?

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kulakligin marka modeli nedir?

Baska kulaklikla denedinmi?

Bazi kulakliklar 3.5 olsada tam olarak standartlarda olmuyor cihaza ozel oldugundan anlattigin gibi bir sorun cikariyor olabilir

Veya kendi kulakligini herhangi bir magzada senin urunun aynisinda dene ayni problem varsa cihazda sorun yoktur

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

106GTİ
    Misafir
    valla kulaklık nokia nın tel. kulaklığı. dediğim gibi önce ki laptop da hiç sıkıntı yoktu bunda oldu.. başka kulaklık denemeye çalışırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk 30 aldigin yere goturuceksin cihaz problemli ise birebir degisi
    Olucak

31 gunden sonra muhattabin 444 03 07 hp musteri hizmetleri

135
    ├┼┼╕
    246R

106GTİ
    Misafir
    hmmm sağolun bilgilendirmeniz için.

yani cihazda problem tespit ederlerse direkt birebir değişim mi olacak yani sıfırını vercekler kesinmidir acaba bu işi yokuşa sürmesinler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen yarin sabah hp musteri hizmetlerini Ara bilgi al hatta problemi danis istersen

Gittiginde yokusa surmelerini minimuma indirmis olursun

30 gunluk urunun servis gormek zorunda degil ztn ankarada kargo git gel 2 hafta

135
    ├┼┼╕
    246R

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendede var aynı problem ama benim cihaz 5 senelik tam takınca ses boğuk falan geliyor bozuk oluyor bildiğin yani.ama %70 falan takınca kulaklığı herhangi bir sorun olmuyor...

106GTİ
    Misafir
    peki hocam sağolasın ) ben en iyisi hp yi arayım kesin bilgi alayım bir de başka bir kulaklık bulup denemeye çalışırım.

106GTİ
    Misafir
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bendede var aynı problem ama benim cihaz 5 senelik tam takınca ses boğuk falan geliyor bozuk oluyor bildiğin yani.ama %70 falan takınca kulaklığı herhangi bir sorun olmuyor...
    evet valla aynısı tam takınca ses de boğukluk oluşuyor baslar falan hiç hissedilmiyor çok acayip bir uğultu oluyor.. ama daha az takınca kulaklığı normal çalışıyor ama bu sefer de 2 de 1 dışarı çıkıyor

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Real götür belki degişim olur. Ben baştan bozuk mal istemiyorum kardeşim dersin.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

106GTİ
    Misafir
    evet haklısınız bir götüreyim en iyisi gerekirse iade ya da değişim talep edeyim..

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pcde falan sorun yok için rahat olsun..Şöyle diyim Nokia E72 kulaklıgı bende sony laptopumda kullanıyorum senin gibi aynı sorunu yasıyorum..Abimin hpde kullanıyorum sorun yok...

Ama bu sorun sadece nokianın kulaklıgında oluyor Baska kulaklık falan varsa dene sorun olmadıgını anlıcaksın..Kulaklıgın girişiyle ilgili bi durum..Bide şöyle dene kulaklıgı tam tak ve mikrofon üzerindeki tusa basılı tut

106GTİ
    Misafir
    şöyle anlatayım birde..

bu laptop u 1499 dan 999 tl ye düşmüş olduğunu görünce laptop da bozulmuşken hazır ailemi ikna ettim bunu alayım diye. i3 işlemci 3 gb ram 1 gb ekran kartı bunun özellikleri. sonra nette dolanırken daha yüksek bir modelin i5 işlemcili olanın 1800 den 1099 tl ye indiğini gördüm. onu alcaktım ama stoklarda kalmamış teknosa da . bende bi anda kafam esti o gün dedim bana yeter falan gittim bunu aldım kendimi falan teselli ediyordum bana yeter diye i3 işlemci ama biraz da aklım i5 işlemci olan da kalmıştı..

belki de bu bir vesiledir gibi ama bilemiyorum iade isterim gibime geliyor sorundan emin olabilirsem.

106GTİ
    Misafir
    Alıntı mrtngn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pcde falan sorun yok için rahat olsun..Şöyle diyim Nokia E72 kulaklıgı bende sony laptopumda kullanıyorum senin gibi aynı sorunu yasıyorum..Abimin hpde kullanıyorum sorun yok...

Ama bu sorun sadece nokianın kulaklıgında oluyor Baska kulaklık falan varsa dene sorun olmadıgını anlıcaksın..Kulaklıgın girişiyle ilgili bi durum..Bide şöyle dene kulaklıgı tam tak ve mikrofon üzerindeki tusa basılı tut
    hocam valla mikrofonun orda tuş yok kulaklığı tam taktım gene ses öyle acayip geliyor mikrofonun girişine bastırıyorum çaresizlikten ama gene aynı ses farketmiyor. bu arada laptop hp

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mikrofondan kastım kulaklık üzerinde bulunan tuştan bahsediyorum yanlıs anlasılma olmasın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)