ben kulaklıkla müzik dinlemeyi çok severim. eski hp laptopumda sıkıntısız keyifle dinliyorum yeni aldığım laptopda da öyle olcağını umdum ama yanıldım galiba...
aldığım ilk gün yani pzartesi günü bi hevesle taktım kulaklığı ama o da ne ...
güzel bir ses beklerken ne şarkıcının sesi duyuluyor ne şarkıdaki baslar :d hissediliyor böyle çok acayip bir uğultu var ne ayarladıysam olmadı işin aslını sonradan öğrendim ki pc ayarlarıyla alakası yokmuş şans eseri buldum..
şimdi biraz değişik gelebilir ama kulaklığı % 70 civarı takınca algılamıyor, biraz daha takınca algılıyor bu sefer normal ses alıyorum kulaklıktan yani çıkması gerektiği gibi. ama tam takınca bu sefer o sorunlu ses oluşuyor..
hep böyle de dinlenmiyor çünkü kulaklık çok hassas noktada durduğu için en ufak müdahalede çıkıyor..resmen eziyet oldu bana.
umarım anlatabilmişimdir problemimibu arada kulaklık telefon kulaklığı kulaklıkta sanmıyorum bi sıkntı olsun eski laptop da problemsiz çalışıyordu..
sizce bu bir problemmidir yoksa bilmediğim başka bir ayarı falan mı var acaba, aldığım yere götüreyim mi bunun için ?
biraz uzun oldu ama..![]()