Arkadaşlar internette arabam.com da Serkan Patlar isimli birine ait bir Doğan SLX model araç hafif önden kazalı şekilde 2250 liraya satılık ilanında vardı.
Aracı almak için telefon ettiğimde benim 60 tane aracım var çekicim de var 2000 e arabayı vereyim sana 300 de çekici parası ama sen 300 ü yolla ben çekiciyle yollıym arabanın parasını sonradan vekaletle hallederiz şeklinde konuştu
Bense abi sana 50-100 bi kapora yatırayım çekici gelince de çekicinin parasını ödiyeyim dedim
Ama şirket prensibim var çekici parasını almadan yollamıyorum dedi.
Tabiki şüphe üzerine abi sen dükkanının adresini ver dedim eveledi geveledi ve insanın aklına en çabuk gelen ismi verdi Özkardeş otomotiv! abi sabit bi numara ver dedim sabit telefonumuz yok dedi!
Bunun üzerine google dan adresini verdiği sana i sitesindeki esnafların numaralarını bulup tek tek telefon açıp Serkan Patlar yı ve Özkardeş otomotiv i sordum bana bütün cevaplar kesin olarak ne Serkan Patlar isminde biri olmadığını ve Özkardeş otomotiv diyede biyerin olmadığı şeklindeydi.
Bunun üzerine kendisini ifşaa etmek için hesap numarası sordum bana garanti bankası atm sine geç vereyim dedi.Bende atm nin önündeyim ver abi dedim.
Kesin bir şekilde şüphelenip geri vitesle atmasyon olarak
şube kodu 3900 hesap no 6856 verdi.Hesap numarası7 hane olmalı ama yok

bunun üzerine garanti bankasını aradım Serkan Patlar ismini sordum öyle bir kişide yok genel aramada!!!
Kendisini az evvel arayıp sorduğumda abi atm nin önüne geç beni ara giriş e bas nasıl olur falan
dedimki niye hesap numarası vermiyosun adammı kandırıyorsun dedim kapattı telefonu.şimdi telefon kapalı!
Serkan Patlar Patladı!!! büyük ihtimalle ismini değiştirip tekrar satılık ilanı açıcak başkalarını dolandırmaya devam edicek...