geçenlerde arkaşın biriyle muhabbet arasında konu arabalara geldi ondada 2010 focus dizel var drag kalkış falan dedim çıkalım inceden yapıştıralım makarasına rolledik 3 kere üçündede 3er boy fark attım sizce maharet bendemi arabamdamı?![]()
geçenlerde arkaşın biriyle muhabbet arasında konu arabalara geldi ondada 2010 focus dizel var drag kalkış falan dedim çıkalım inceden yapıştıralım makarasına rolledik 3 kere üçündede 3er boy fark attım sizce maharet bendemi arabamdamı?![]()
pilotaj farkıda olabilir bi nebze ama hundai 115lik oldukça iyi gidiyor, araçların ağırlıgı depo durumu kullanıcıların ağırlığı gibi birçok etkende var gözönüne alınması gereken
Barış
Focuslar atik fakat, Hyundai'nin dizelleri de yabana atılacak kadar yavaş değiller. Focus kullandım, eğer i30 ondan da seriyse bu dizeller nereye gidiyor arkadaş?Göründüğü üzre focustan da "biraz" hızlıymış.
Hyundai gerçekten dizelleri başarılı. Bildiğim üzere i30larda eralardaki gibi yağın soğutulması sorunu da yok. Yeni i30 128 hp ve 260 torkla çok can alır sanırım
Kazasız belasız sürüşler.
Yakıt açısındanda bir adım öndeFocus da megane de , 1.6 crdi motorlara göre çok daha ekonomik
Her zaman şöföre bağlı , bu motorlar iyi kaçıyor ama ekonomik değiller
Sınıfında iyi kaçabilirde abartmamak lazım neyse kazasız , belasız ...
[QUOTE=İbrahim33;6003567]valla yakıt ekonomisi konusunda focus çok iyi şehir içi dipgaz giderek 7-7.5 litre geçmiyor...[/QUO
ciddenmi ya dip gazda ben 9 ları görüyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)