User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
32 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Bi bakabilirmisiniz acaba ? kira borcu haciz

BurakYozgat. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bi bakabilirmisiniz acaba ? kira borcu haciz

Arkadaşlar konu gereksizse silinebilir aklıma takılan araştırdığım fakat bulamadığım bi kaç şey var. yarın bi honda integra alıyorum Allahın izniyle. fakat aracın sahibinin kira borcu yüzünden borçlu kişi araca haciz koydurmuş. önce gidicez adamın borcunu kapatıcaz ordan avukata gidip bi kağıt almamız gerekiyomuş sanırım tam bilmiyorum. o kağıdı alır almaz notere gidip satışı alabilirmiyim yoksa başka bi güne sallarlarmı ? he bide muayenesi yoktu alıcağım kişi randevuyu anca cumaya alabilmiş araç yine onda kalıcak satışı aldığımda muayene için ruhsat sahibinin olmasına gerek varmı yoksa adam yaptırabilirmi ben olmadanda ? bu 2 soruyu cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler..
    Real men use three pedals !
    Supercharged e36coupe

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ruhsat sahibi dışında muayene oluyor diye biliyorum bizim araba babamın üstüne ama ben götürmüştüm muayeneye. Ama dikkatli olun,üç kağıt dönebilir bu işte.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haciz üstünden kalktıktan sonra hemen sistemden düşerderse.. Yüksek ihtimal sistemden düşerlerde zaten seni sallama gibi bir şansı yok noterin hemen gidip başka borcu harcı yoksa devrini alırsın, Muaneye gidicek arabanın ruhsat sahibinin ille olucak diye bir zorunluluğu yok eksiksiz bir şekilde gidilirse hal ollur.

ugur_EN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    taklaya gelebilirsiniz gibi sanki arabanın satışını noterde yapın parayı verin olsun bitsin... siz parayı verdikten sonra adam satmıyorum dedikten sonra iş işten geçmiş olur... ya da başka prosödürü varsa bilemicem iyi araştırmak lazım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.KAYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ruhsat sahibi dışında muayene oluyor diye biliyorum bizim araba babamın üstüne ama ben götürmüştüm muayeneye. Ama dikkatli olun,üç kağıt dönebilir bu işte.
    adamı bi kaç aydır tanıyorum sanayide dükkanıda var hatta üç kağıt yapıcağını sanmıyorum inşallah yanılmıyorumdur bakalım artık.

Alıntı RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haciz üstünden kalktıktan sonra hemen sistemden düşerderse.. Yüksek ihtimal sistemden düşerlerde zaten seni sallama gibi bir şansı yok noterin hemen gidip başka borcu harcı yoksa devrini alırsın, Muaneye gidicek arabanın ruhsat sahibinin ille olucak diye bir zorunluluğu yok eksiksiz bir şekilde gidilirse hal ollur.
    teşekkür ederm adam bugün vergi dairesine gitti 2dönemlik vergisini yatırdı haciz dışında bişey yok bakalım. çok teferruatlı bi iş gibi geliyo bana ama inşallah öyle değildir çabuk şekilde halledebiliriz
    Supercharged e36coupe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ugur_EN_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    taklaya gelebilirsiniz gibi sanki arabanın satışını noterde yapın parayı verin olsun bitsin... siz parayı verdikten sonra adam satmıyorum dedikten sonra iş işten geçmiş olur... ya da başka prosödürü varsa bilemicem iyi araştırmak lazım...
    öyle bişeyi göze alamaz heralde adamın sahip olduğu dükkanı yerini yurdunu biliyorum sonuçta 3-4 bin lira için bu kadar haysiyetsizlik yapmaz kimse
    Supercharged e36coupe

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Independent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öyle bişeyi göze alamaz heralde adamın sahip olduğu dükkanı yerini yurdunu biliyorum sonuçta 3-4 bin lira için bu kadar haysiyetsizlik yapmaz kimse
    siz genede dikkatli olun senet imzalatın bence noter satışı yapıldımı senetleri adam geri verin olsun bitsin kendinizi saglama alın 1 günde dükyan boşaltan var giden var dikkat edin bence
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    100 lira için bile yaparlar.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

F.Esen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bildiğim kadarıyla notere ruhsatla gidip bu aracın üstünde suna bukadar borcu var ancak ben bu aracı alıcam borcu ödiycem dediğinizde noter size bi evrak verio satıştan kimsenin kıvırma payı kalmıo... Borca karşılık olduğunu falan söylerseniz noterden kendinizi garantiye almış olursunuz..
    imza...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.KAYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    100 lira için bile yaparlar.
    doğru söylüyosun herkesi kendimiz gibi sanmamamız lazım

Alıntı Burak E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siz genede dikkatli olun senet imzalatın bence noter satışı yapıldımı senetleri adam geri verin olsun bitsin kendinizi saglama alın 1 günde dükyan boşaltan var giden var dikkat edin bence
    koca yedek parça-çıkmacıyı nası boşaltcak orasıda meçhul gerçi ama her anında yanında olucam parayı verip sen hallet gel demicem oda var

Alıntı lambro_team Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bildiğim kadarıyla notere ruhsatla gidip bu aracın üstünde suna bukadar borcu var ancak ben bu aracı alıcam borcu ödiycem dediğinizde noter size bi evrak verio satıştan kimsenin kıvırma payı kalmıo... Borca karşılık olduğunu falan söylerseniz noterden kendinizi garantiye almış olursunuz..
    bunu bilmiyodm öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim
    Supercharged e36coupe

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kendi aracımı satarken alıcıya söyledim ve şu şekilde yaptık. gittik bankaya benim borcumu kapattık. (alıcı benim yerime ödedi) bankadan noter tastikli borcu yoktur satılabilir vs. yazı aldık. o yazi ile bağlı bulunduğum trafik şubeye gittik ve üstündeki hacizi kaldırdık. sonra tekrar notere giderek satışı gerçekleştirdik. adam beni hiç tanımadığı halde bu şekilde yaptık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben kendi aracımı satarken alıcıya söyledim ve şu şekilde yaptık. gittik bankaya benim borcumu kapattık. (alıcı benim yerime ödedi) bankadan noter tastikli borcu yoktur satılabilir vs. yazı aldık. o yazi ile bağlı bulunduğum trafik şubeye gittik ve üstündeki hacizi kaldırdık. sonra tekrar notere giderek satışı gerçekleştirdik. adam beni hiç tanımadığı halde bu şekilde yaptık.
    aynen işte bizde yarın birlikte gidip bu işlemleri halledicez ama işte bizimki bankayla olmadığı için sıkıntı. önce borçlu olduğu kişiye gidicez borcunu ben ödicem sonra avukatın bürosuna gidicez kağıdı alıcaz ordanda notere geçicez. takas yapıcaz zaten bende aracımın satışını vericem üste kalan parayı vericem cuma günüde muayenesi yapıldıktan sonra araçları değiştirip yolumuza bakıcaz
    Supercharged e36coupe

mert_leon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bugün aracımı sattım. aracın borcu harcı varsa ödesin adam notere gidin satış yapılsın parayı verin. muayeneyi siz yaptırabilirsiniz.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes tımur abı gbı olmaz sen ısını saglama al, en garantı sekılde bıtır bu ısı yoksa 3.4 lıra ıcn snırlern zıplayablr. Adamın yerını yurdunu bılmen cok ısıne yaramaya bılır.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_leon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bugün aracımı sattım. aracın borcu harcı varsa ödesin adam notere gidin satış yapılsın parayı verin. muayeneyi siz yaptırabilirsiniz.
    aracın toplamdaki borcu 3bin lira falan adamda da bu para olmadığı için aracını satıyo haliyle benden aldığı para bunlara gidecek. ödeyebilicek durumu olsa ya aracını satmaz yada beni bekletmez
    Supercharged e36coupe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes tımur abı gbı olmaz sen ısını saglama al, en garantı sekılde bıtır bu ısı yoksa 3.4 lıra ıcn snırlern zıplayablr. Adamın yerını yurdunu bılmen cok ısıne yaramaya bılır.
    bakalım serkan abi senet türü bişey olucak parayı verdiğime dair. başka bi şekilde halledemem gibi çünkü adamın borcunu ödicek durumu yok
    Supercharged e36coupe

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    borcunu ödeyin, sonra borcun ödendiğine dair mutlaka noterden belge alın. avukatın vereceği belge yetersiz olabilir. trafiğe gidip hacizi kaldırtın. bunların hepsi aynı güne yetişemeyebilir bilginiz olsun. banka, noter, t.şube aynı caddede aralarında 100 metre olmasına ramen gün sonuna anca yetiştim

aynen işte bizde yarın birlikte gidip bu işlemleri halledicez ama işte bizimki bankayla olmadığı için sıkıntı. önce borçlu olduğu kişiye gidicez borcunu ben ödicem sonra avukatın bürosuna gidicez kağıdı alıcaz ordanda notere geçicez. takas yapıcaz zaten bende aracımın satışını vericem üste kalan parayı vericem cuma günüde muayenesi yapıldıktan sonra araçları değiştirip yolumuza bakıcaz

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadas noterden kagt alnyo yazms cok para deglse bunu yap adam btmsse son golunu sana atablr. Yada borcu kapattgn ıcn sana dua edeblr sen temkınlı ol. Sonra uzulme kardesm
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    wallahi kardeşim zamanında cek yuzunden böyle bir şey oldu ilk gün adam orda 2. gün adam yoktu ve 2-3 tonluk makinayı 3-4 saatte taşımışlardı
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)