Önceden verilmişsse kusra bakmayın
1000rr kazadan kıl payı kurtuluş. - YouTube
Önceden verilmişsse kusra bakmayın
1000rr kazadan kıl payı kurtuluş. - YouTube
Bu videoyu defalarca izlemiştim, hakikaten tam sınırında durduruyor motoru. Motor sürücüsünün hatası 200+ ile gitmek. Doblo nun ise sol şeride 40 km ile çıkması tam kaza yaratacak türden. Muhtemelen aynadan bakıp görmedi ama otobanda da öyle sol şeride çıkılır mı, o Bmw 100-120 ile arkadan vursa katliam olur. Bu arada roll yaparken sol şerit kapatılabiliyor, böyle bir duruma yol açabilir o da.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
o kameraya öpücük verdiğinde anlamıştım bir amatörlük olacağını![]()
cok riskli Allah korumus motor işi sakat boyle kazmalar daha sakat
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
sağımda bmw vardı demişte kamyonu geçip doblonun arkasında durana kadar hiç araç yok sağında solunda
vallaha ucuz atlatılmış.vaktinde böle bir kazayı adana otobanınında atlatmıştım adam yaklaşık 70 km hızla en sol şeride çıkıverdi kamyonun arkasından
artık corc-i zamanıcdti
250 yle canavar bi kamyonun olacak babababammmm diyip kornaya basacak aklı cıkacak doblocunun
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
verilmişti.....
motorcu cok sakin ve buz gibi resmen ben olsam derdım ona sağa cek.. motorcuların coğu arkadan vurma ile patladıkları ölumleri böle bilincsiz hataLı sollama yapan arac sürücülerinden kaynaklanır..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)