slm arkadaslar polısın gozu onunde donulmez yerden dondum polıs plakamı okuyarak devam et plakanı yazdım dedı ne ceza gelır acaba bılgısı olan varmı sanırım trafık zabıta idi
NOT polisin orda oldugunu gormemıstım
slm arkadaslar polısın gozu onunde donulmez yerden dondum polıs plakamı okuyarak devam et plakanı yazdım dedı ne ceza gelır acaba bılgısı olan varmı sanırım trafık zabıta idi
NOT polisin orda oldugunu gormemıstım
caner ben u donusu yapmıstım mecdıyekoyde polıs yanımdaymıs gormedım cevırdı dırek 50lıramı ne ceza yazmıstı
benim araçta plakalar yok banada yazdım diyorlaraklıda kalıcı bi plakan yoksa bidaha yapmaman için demiştir..
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
aynısı başıma geldi,manisada ters yöne girmiştim kafamı sağa çevirdim eşşek kadar Trafik şube tabelası.bahçesinde çay içen 2 polisten biri bana yazdım devam et dedi,devam ettim75 lira gelmişti bana
154 lira 15 gün içinde ödersen %20 olması lazım indirimi var
Bende bakırköyde capacityinin ordan ters dönüş yapmıştım sahile doğru köşede polis varmış görmedim tam döndüm siren yaktı gelmedi peşime![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
bşey olmaz gelmez ceza felan, ben sirket arabassıyla hergün dönuyrum. hiçte sıkıntı olmuor 1 yıldır![]()
#KGdetanirlar
140-150 lira gibi bişeydir sanıyorum eger yazdıysa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)