Bügün ve Pazar Günü Yapılacak Olan KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) na girecek olan Bütün TT üyelerine BAŞARILAR... Allah Emeklerinizi Boşa Çıkartmasın.
Bügün ve Pazar Günü Yapılacak Olan KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) na girecek olan Bütün TT üyelerine BAŞARILAR... Allah Emeklerinizi Boşa Çıkartmasın.
Hepimize başarılar, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Ankara'ya nişanlımı sınava götürmeye geldim , kapıdayım , okula gidicez birazdan , hepinize basarılar![]()
arkadaşlar sınav nasıldı türkçe boru gibiydi
hepinize geçmiş olsun...Bende hanımı sınava götürürken bi öğrendikki bir önceki atamalar sonuçlanmış bizim hanım yerleşmiş...girmedi sınavaDarısı başınıza...
en kötü geçen dershane denememden daha kötü gecti sınav. herşeyin hayırlısı
2012 KPSS Sınav Soruları 7 Temmuz Memurlar net
Ufak ufak cevaplandırmaya başlamışlar. Hepimize geçmiş olsun.![]()
gecmiş olsun sorular calınmış
Memurlar.Net (Çalındığı iddia edilen ve internete konan KPSS soruları...)
sınava giren arkadaslarımdan aldığım bilgiler doğrultusunda,sorular nette yayımlananlarla aynımış.
OEM+
geçmiş olsun. sorular patates çıkmış gibi.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
ıptalmı olcak sımdı sınav
www.honda-tech.com
Biz gittik kapıya , nişanlım sagolsun almamış kimliğini yanına , ehliyet almış ,,, konuştuk polis bayanla , omda içeriyle konuştu ama nafile ,,, Keçiören'den cayyoluna gittik aldık ama yetişemedik.herseyde bı hayır vardır dedik donduk...zaten dersane vss hazırlanmamıştı daha.ilk deneme olacaktı...iptal vss soz konusu mü gercekten? İptal olursa girmeyenleri de alırlar mı? Bundan önceki iptal de nasıl olmuştu?
çok ılgınc bır sınavdı , sınav ıcın şöyleydi böyleydi bile diyemiyorum,türkçe yetti zaten,tarih cografya o kadar zor degıldı ama pek ıc acıcı degıldı sınav
Şimdiye kadar yapılan kpss sınavları içinde en zor olan sınavdı.
Sanki kpss değil ales sınavıydı.
Türkçe, Matematik ve Coğrafyada çok ama çok zorlayıcı sorular vardı.
Birde yine sorular çalındı muhabbeti dönüyor.
Bakalım hayırlısı.
Sahtekarlıkta hırsızlıkta bizim milletin üzerine yok.metal düğmeli gömlek var diye sınava atletle giren aday mı ararsın donuna kadar aranan aday mı ararsın hepsini gördüm. Ama bide bakmışın birisi telefonla soruların resmini çekmiş bi bakmışsın sorular dershane sorularıyla tıpatıp aynı. Allah sonumuzu hayretsin ???
spor olsun diye sınava girdim, ama bu kadar zor deneme çözmemiştim. en zor denilen fem in denemelerini çözdüm ama bu kadar zor değildi, hele tarih bildiğin yorum sormuş, ne diyebilirsiniz diye sorumu olur. her neyse sorular çalınmış zaten geçmiş olsun![]()
gerçekten çalınmış mı yoksa ***** yerin reklamı mi yapiliyor?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)