Öncelikle herkese tekrar merhaba, Aracımız :
http://www.techturkey.com/forum/otom...b13-sunny.html
Üstündeki ekipmanlar.
*Kenwood kdc-4051urm anaünite,
*sierra 6x9 sr690 oval 80wrms 300w max. arka pandizotta,
*kapılarda jbl gtx630 ( herhangi bir özelliğini bilmiyorum ama amerikan üretimi.)
*bagajda 1 oval kağıt pioneer var. (değelerini bilmiyorum/ pandizottan seri devre ile bağladım)
Bu aracın bagajına bir kabin bas ve o basa mono amfi düşünüyorum.Tabiki komple sistemede olabilir. Fakat öyle ahım şahım bir bütçe söz konusu değil. Şuanda böyle birşeyi ben almak istiyorum. Harçlıklarla, birikmişlerle alabileceğim bişey olduğundan taş çatlasa 400-500 TL olabilir.
Bulduğum bir kaç ürün. Sahibinden de falan takımlar var fakat nedüğü belirsiz şeyleri almak istemiyorum. En azından beni götürsün. Sonuç olarak müzik dinlemeyi. Özellikle bass sesisini seven biriyim.
Pıoneer Kabinli Bas * MG Audıo Amfi * Kablo Seti GittiGidiyor'da 59141511
KENWOOD KFC-W 3013 1200 WATT 400RMS 30 CM BAS GittiGidiyor'da 60355442
JBL CS1214 30 CM 1000W KABİNLİ BASS SIFIR ÜRÜN GittiGidiyor'da 59226396
Bu ürünlere aklım takıldı. Jbl düşünmüyorum, nedeni artık herkezin eline düşmüş ve çakma üretimi bolca olan bir ürün olarak bakmak zorunda kaldık jblye.
Sizden istediğim bana bir amfi ve bass önermeniz ve bu ürünü biliyormusunuz, depoda buldum ve kapılara taktım şuanlık ve herhangi bir şekilde değerlerine ulaşamadım bilen varsa yazarsa sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler
Not: 2.el düşünmüyorum. Garantili olsun başım ağrımasın düşüncesindeyim![]()