Jantlarımı Ankaraya yollamam lazım arkadaşlar, aynı şekilde karşı tarafta yollayacak.. En mantıklı kargolama şekli nasıl olur.. Daha önce yollayan varsa, tecrübesini paylaşmasını rica edecegim.
Jantlarımı Ankaraya yollamam lazım arkadaşlar, aynı şekilde karşı tarafta yollayacak.. En mantıklı kargolama şekli nasıl olur.. Daha önce yollayan varsa, tecrübesini paylaşmasını rica edecegim.
Tango-1 never dies.
Bana göre güzelce paketleyip otobüse vermek en mantıklısı gider otogardan alırsınız direk hem kargodan çok daha ucuza gelir
MCT 106
'11 GP evo dizel ===>
'02 Corsa C GSI 1.8===>
Ankara'dan Antalya'ya 74 liraya Aras kargo ile getirtmiştim.205 55 16 ebatında jant lastik takımı.
#eksikpazar
Ptt kargo ile yollayan var mı acaba? Ambar ve otobüs seçenegi mantıklı ama yolda başına bi iş gelirse pişman olmamak için.
Tango-1 never dies.
ben çok fazla jant lastik yolladım PTT kargo ile 4 jantı aynı cuvala koyun 38 tl ye istanbul antalya gönderdım...
büyük bir cuval bul hepsını üst üste koy saglamca bagla ver gitsin 2 günde elinde olur hiç birseyde olmaz ve lastiklerin havasını indirmeyı unutma boşa agırlık yapmasın
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
ankaraya anlaşmalı sorduğumda 125 lira demişlerdi bende 150 lira yakarak bu hafta gelip alıp döndüm jantlarımıAhmet abi var o arada sırada getiriyor felan ama tam emin değilim 4 tane jant getirirmi *
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
pttden yollayacaksanız 4 jant lastiği tek bir çuvala felan koymaya çalışın
ben yollarken her jant tek kutudaydı her gibi için ayrı fiş kestiler
dostum sürat kargoda çalışıyorum bence hiç kargoya falan verme nasıl taşındıgını görsen sormassın bile birde jant lastik fırlatırlar atarlar en iyisi otobüse ver hem daha ucuz olur git fırıncılarda al çuvaldatüm frıncılarda vardır boş cuval
Göndermeden önce hasar gelmemesi için jantlarınız ön yüzüne gelicek sekilde 2 kat karton bantlayın mutlaka.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)