Arkadaşlar öncelikkle herkese merhaba. Forumu uzun süredir dışarıdan takip ediyodum. Fakat üye olup konu açmak bu güne nasipmiş. Linkte ilanı bulunan aracı ciddi anlamda düşünüyorum. Gidip gördüm kullandm pazarlığımıda yaptım son aşamaya geldim sayılır. Fakat herhangi bi ustaya veya servise göstermedim. Galerideki satış danışmanın söylediği bi cümle kuşkulanmama sebep oldu. Araç piyasada çok dedikodusu olan bi araç dedi. 4 parça boya var değişen yok dedi. Borusan otodan premium selection onayı alıp araca expertiz de yaptırmışlar. Fakat satış danışmanın çok dillenmiş ve uzun süre ilanı kalmış ve satılmamış bi araç demesi bende kuşku uyandırdı. fiyatıda o km ve model deki bi araç için çok uygun geldi bana. Bu konuda forumda çok bilgili arkadaşlar mutlaka vardır. O tarz spor arabaları çok iyi bilen arkadaşlarda mevcut o yüzden bu konuyu açmak istedim. Yardım ederseniz çok sevinirm. Şimdiden teşekkürler.
BMW M Serisi Z4 M 2007 Model 47.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 90143156