User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: ankaradan herkese slmlar :))

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ankaradan herkese slmlar :))

Techk'e baya önce üye oldum ama tanışma faslını yeni yapıyorum...

Ankarada oturuyorum, 28 yaşındayım ve evliyim... Kısmet olursa 6 ay sonra'da baba olacam

Mesleğim grafikerlik balgatta kendi şirketim var...

İlk arabam ankaraya kazandırdığım mat füme bravoydu benden sonra ne halde bilmiyorum... (06 E 6577)

Şimdiki Aracımda Corsa GSİ

Herkese İyi Forumlar... Gerçekten Çok Güzel Bir Site Adminlerin Ellerine Kollarına Sağlık....
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

07_AlligatoR
    Misafir
    Allah her şeyin hayırlısını versin abi.Çocuğun analı babalı dertsiz tasasız büyüsün.İşin istediğin gibi gitsin.Bu arada abi ben grafikerlik düşünüyorum.Acaba ne gibi alanlara ayrılıyor yada yapabilmek için nasıl bir eğitim lazım?

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 07_AlligatoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah her şeyin hayırlısını versin abi.Çocuğun analı babalı dertsiz tasasız büyüsün.İşin istediğin gibi gitsin.Bu arada abi ben grafikerlik düşünüyorum.Acaba ne gibi alanlara ayrılıyor yada yapabilmek için nasıl bir eğitim lazım?
    Saol kardeşim allah razı olsun... Grafikerliğin pek fazla dalı yok yani web'ciler var 3d çizimciler var genelde proje çizenler (peysaj mimarları mesela) normal grafikerler var birde bu corel, shop kullanan tayfa sana bağlı bir şey aslında hangisine elin yatkınsa ona yönel bence... hepsini bir arada'da yürütebilirsin... ben o tarz yapıyorum corel, shop vb. 3d max ve web'e yöneldim 3'ü bir arda olursa daha sağlam olur
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)