Selamlar arkadaşlar. Konu açmak zorunda kaldım, toplam 150 dolarlık kıyafet siparişi vereceğim Tommy'nin sitesinden, bu mebla sorun olur mu gümrükte falan yoksa kapıya kadar gelir mi?
Selamlar arkadaşlar. Konu açmak zorunda kaldım, toplam 150 dolarlık kıyafet siparişi vereceğim Tommy'nin sitesinden, bu mebla sorun olur mu gümrükte falan yoksa kapıya kadar gelir mi?
100 dolar ustu gumruk bınıyor emre![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
İkiye bolum alisverisi. Yarisi ev halkindan birinin adina eve yarisi is adresine is arkadasiniz adina. En temizi.
arkadaslar 75 euronun ustunde cıklet olsa takılır ben daha bugun gıttım 20 kılo ıntercooler boruları felan aldım.2 parca seklınde al takılmaz 150 dolar takılırsada 30 dolar vergı odeyıp topkapıdan alırsın
gayet de takılır. zaten tekstil ülkesi olmamızdan dolayı kıyafetlerin ülke dışından alınmasına gayet karşı gümrük ve resmen ithalat muamelesi yapıyor. kardesim a&f in sitesinden limit falan bilmediği yıllarda 600$ lık bir alışveriş yapmıştı. o ürünleri alayım diye yaklaşık bir 650$ da masraf yapmıştım. zaten kendi işinizi halletmek istediğinizde kimse yardımcı olmuyor ve akşama kadar bekliyorsunuz havalimanında. bunun yanında ardiya, depo, vırık cırık paraları en çok koyanlar.
limit ne ise kesinlikle aşmayın. özellikle tekstil çok daha dikkat çekici
2 parça şeklinde alması biraz maddi açıdan anlamsız olur, çünkü kargo başına 40-45$ fiyat çekiyordu en son Tommy Usa![]()
aa tommy se bi şey olmaz bak...
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
valla ben kiyafetlerimin nerdeyse hepsini amerikadan aliyorum.. gumruk falan ugrasmak istemiyosan amerikadaniste.com u kullan![]()
Bayram seyran olayı bitti artık kalkdı öyle bir şey yok.. getirtirsin ama bir kaç sebebden takılabilinir biri para limitini aşarsan takılabilir biri marka olduğu için takılabilinir biride çoklu alımlar ticarete girer yani gümrükçü misal senin kolini açdı 3 tshirt 2 gömlek 2 kot gördü adam bunu ticari sınıfa sokup yani sen bu işin ticaretini yapıyorsun deyip senden ithalat belgesi şirket bilgileri v.b isteyebilir.... esasen herşey kolinin gelişi yollama şekillerine bağlı.
ebaydan çok tshirt gömlek alan var tek parça ama..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
limiti çok aştım ama hiç daha gümrüğe takılmadım kıyafette, ayakkabı vs aldım limitin çok üstünde takılır diye düşünüyordum hep geldi![]()
körler sağırlar
Ebay ve markaların kendi siteleri hariç nereleri kullanıyorsunuz ? Var mıdır giyim için ebay gibi bilinmesi gereken bir site ?
valla bende tap out ürünlerine bakıyorum da daha getirtmeye cesaret edemedim![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
ben aldım tek tük 2 kre tshirt bir kerede gömlek ama öyle açıkcası ebayda amanda aman aradığım bir şey değil.. genelde limiti aşmıycak ufak elektrionik şeyler almayı seviyorum geçen mesela solar charge cihazı aldım 60 dolaradeli gibide namussuz şarj ediyor
uzun sürüyor tabi ama değiyor beleş enerji
ben bu tür şeyleri almayı seviyorum
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Amerikadan birseyler almadan once kupon arastirin. Cogu firmanin %20-50 arasi yada free shipping vs kuponlari oluyor .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)