96 3.20Ci 200.000kmde bir arac dusunuyorum km cok fazla geldı bana ama bılen arkadaslar yardımcı olursa sevınırım son sahıbı benmı olurum acaba![]()
96 3.20Ci 200.000kmde bir arac dusunuyorum km cok fazla geldı bana ama bılen arkadaslar yardımcı olursa sevınırım son sahıbı benmı olurum acaba![]()
Yılda ortalama 12.500 km yapmış araba. Aslında bu bana az geldi......
Adam 100000 yazsa "Düşürülmüş bu km" denir. Adam 200k yazmış, fazla deniyor. Belki adam dürüst, belki değil, bilemem.
2 ucu pislikli değnek valla.
Gerçek 200k ise, BMW için 200k birşey değildir. Yeterki düzgün bakılmış olsun......
Satarken 170000 km yaparsın satarsın, olur biter.
Okumadan imzalamam.....
km banada az geldi belki gerçek km dir belkide değildir... araç bakımlıysa hiç bi sıkıntı çıkarmaz onun için iyice bi baktırmak gerekir... aracın ilan linki varsa bi baksak fena olmaz belki tanıdığımız bi araçtır... alacağınız araç E36 sanırım E36 kasalarda CI yoktur bilginiz olsun coupe olan E36 larada atıyorum mesela 3.20 i / 3.18 i / 3.16 i vs..vs.. denir CI kavramı yoktur...
BMW 3 Serisi 3.20Ci 1996 Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 91700714
ilan bu sahıbındende ci klasmanı var![]()
sahibinden.com da kategori olarak mevcut e46 vs.. içindir... ama dediğim gibi ci denmiyor e36 larda herneyse araçta rekaro koltuk 18 tuş obc mevcut ama fiyat bana biraz yüksek geldi alınacak olursa iyice bakılmalı baktırılmalı kesinlikle ufak tefek parçaları bile pahalı olabiliyor... antalya'dan olan araçlara bakmayı düşünmüyormusunuz?
diğerlerini kmleri geri çekildiği için bu fazla geliyor bakımlı ise kilometre sıkıntısı olmaz
EkN garage
boş arabalara şu paraları istiyorlar sonra piyasa alıp başını gidiyor bence başka arabalara bakın derim
E36 yerine E46 Compact'lara bakın derim ben de..
bu modelde km bundan düşük olursa şüphelenmen gerekir zaten![]()
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
araç döşeme rengi hariç oldukça güzel görünüyor.. kesinlikle alınası var ama fiyatı biraz fazla sanki.. bir de compact alma sakın bmw nin fiyaskosudur o kasalar tasarım olarak da kötü sadece yeniliği artısı..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
e36 için çok para bence dostum biraz daha kendini kasıp e46 alabilirsin die düşünüyorum...şahsen ben öyle yaptım uzun zamandır 3.18 ci sahibiyim şiddetlede tawsiye ederim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)