User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: karmasik bir trafik kazasi ve sigortadan para alma

Vlkn-fb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation karmasik bir trafik kazasi ve sigortadan para alma

Arkadaslar merhaba bu ara başımıza gelenler bizi yildirdi resmen geçen gün babam tatilden donerken kayseri yolunda belediyenin mucuru yere dokup preslememesi üzerine bizim araç kayarak orta refuju asiyor ve karşı seride geçiyor neyseki babamda birsey yok kendi demesine göre ama aradan 3 dk geçmeden bir başka araç babamın kontrolünü kaybettiği yol üzerinde kontrolünü kaybediyor ve orta refuje giriyor ama çıkarken takla atıyor ve gelip bizim araca çarparak duruyor tabi bizim ve onun araç kullanılamaz hale geliyor şimdi araçlar karşı tarafın kadrosu tarafından karsilanacak veya pert edilecek exper servise gidip baktiginda on kısım yani birinci kazada 15 bin tl ikinci kazada ise 17 bin TL masraf çıkartıp aracı perte çıkaracaklar büyük ihtimal ama 17 bin tl gibi bir meblag ile olayı kapatmak istiyor aracın o fiyata piyasada olması imkansız yani bana aracın gerçek degerini vermiyor savunma olarakta ilk babamın yaptigi kazayı örnek gösteriyor suanda araç kayseriden serviste sizce ne yapmalıyım biraz uzun oldu kusura bakmayın ama önemli bu arada bizim kasko yok karşı tarafın kaskosu var var

Burak İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten karmaşık . araç lupo sanırsam kaç model ? 17 bin bana az gelmedi.
    Gökteki Melekler Bizim Şehitler

CaNeR44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nası yani

131mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılan metinde ki şu saçma sapan ifadeler => ým&#25 bana mı görünüyor sadece ? Hiç bir şey okuyamıyorum
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karakterleri ben mi okuyamıyorum yoksa bi sorun mu var ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen bendede öyle ?

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide çinceden türkçeye çevirebilirsek herşey daha güzel olucak

cerkez_kral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam tepemdeki arkadaş beni yıktın resmen
    Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar merhaba bu ara başımıza gelenler bizi yildirdi resmen geçen gün babam tatilden donerken kayseri yolunda belediyenin mucuru yere dokup preslememesi üzerine bizim araç kayarak orta refuju asiyor ve karşı seride geçiyor neyseki babamda birsey yok kendi demesine göre ama aradan 3 dk geçmeden bir başka araç babamın kontrolünü kaybettiği yol üzerinde kontrolünü kaybediyor ve orta refuje giriyor ama çıkarken takla atıyor ve gelip bizim araca çarparak duruyor tabi bizim ve onun araç kullanılamaz hale geliyor şimdi araçlar karşı tarafın kadrosu tarafından karsilanacak veya pert edilecek exper servise gidip baktiginda on kısım yani birinci kazada 15 bin tl ikinci kazada ise 17 bin TL masraf çıkartıp aracı perte çıkaracaklar büyük ihtimal ama 17 bin tl gibi bir meblag ile olayı kapatmak istiyor aracın o fiyata piyasada olması imkansız yani bana aracın gerçek degerini vermiyor savunma olarakta ilk babamın yaptigi kazayı örnek gösteriyor suanda araç kayseriden serviste sizce ne yapmalıyım biraz uzun oldu kusura bakmayın ama önemli bu arada bizim kasko yok karşı tarafın kaskosu var
    'insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.'

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerçekten karmaşıkk ))

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi sizin araçta kasko yok

baban kaza yapıyor peşinden bir araç daha gelip sizin araca vuruyor

karşı tarafın kaskosu sadece 2. kazada oluşan hasarı odeme taraftarı doğrumu anladım ?

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yapıcağın şey kaskodan parayı almak. veya toplatıcaksın. en kötü konuşup ikna edip ilk kaza bedelini minimum a indirmek
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk hasarı tabiki karşı tarafın kaskosu karşılamaz sadece diğer aracın verdiği kısmın hasarını karşılar ama diğer aracın verdiği zarar aracı pert çıkarmaya yetiyorsa o başka o zaman verdiği hasardan dolayı perte çıkarıp size ödeme yapması lazım

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracin ilk kazasinda sorumluluk size ait ama ne aracin marka modeli onden hasarin durumu nedir 15.000 tl ???
    Sonraki hasardan sebep pert oluyor bu durumda pert parasi yani raic bedelden yola cikilmali yok sen carptin bilmemne dill sen carpmasanda onun darbesi perte cikarmaya yetiyorsaki oyle anladim herseyi onlar karsilamali

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak İ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçekten karmaşık . araç lupo sanırsam kaç model ? 17 bin bana az gelmedi.
    araç lupo degıl ford focus c-max
    Alıntı 131mirafiori Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazılan metinde ki şu saçma sapan ifadeler => ým&#25 bana mı görünüyor sadece ? Hiç bir şey okuyamıyorum
    telefondan acıl olarak konu actıgımdan dolayı boyle oldu sanırım
    Alıntı mrtngn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karakterleri ben mi okuyamıyorum yoksa bi sorun mu var ??
    evet sorun duzeltıldı
    Alıntı oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen bendede öyle ?

Alıntı Ahmetim103 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar merhaba bu ara başımıza gelenler bizi yildirdi resmen geçen gün babam tatilden donerken kayseri yolunda belediyenin mucuru yere dokup preslememesi üzerine bizim araç kayarak orta refuju asiyor ve karşı seride geçiyor neyseki babamda birsey yok kendi demesine göre ama aradan 3 dk geçmeden bir başka araç babamın kontrolünü kaybettiği yol üzerinde kontrolünü kaybediyor ve orta refuje giriyor ama çıkarken takla atıyor ve gelip bizim araca çarparak duruyor tabi bizim ve onun araç kullanılamaz hale geliyor şimdi araçlar karşı tarafın kadrosu tarafından karsilanacak veya pert edilecek exper servise gidip baktiginda on kısım yani birinci kazada 15 bin tl ikinci kazada ise 17 bin TL masraf çıkartıp aracı perte çıkaracaklar büyük ihtimal ama 17 bin tl gibi bir meblag ile olayı kapatmak istiyor aracın o fiyata piyasada olması imkansız yani bana aracın gerçek degerini vermiyor savunma olarakta ilk babamın yaptigi kazayı örnek gösteriyor suanda araç kayseriden serviste sizce ne yapmalıyım biraz uzun oldu kusura bakmayın ama önemli bu arada bizim kasko yok karşı tarafın kaskosu var
    tesekkur ederım makbul gectı

Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi sizin araçta kasko yok

baban kaza yapıyor peşinden bir araç daha gelip sizin araca vuruyor

karşı tarafın kaskosu sadece 2. kazada oluşan hasarı odeme taraftarı doğrumu anladım ?
    aynen oyle bır yandan bızım ıcın rahmet oldu ama ılk kazanın pertle alakası yoktu ama arkadan gelıp bıze vuran aractan dolayı agır kaza oldu buda bızım aractan para almamız ıcın sebep oldu ama bu seferde perte cıkabılır demelerıne ragmen aracın bedelını 17 bın gıbı gosterıyorlar.
    Alıntı Yiğit Ş. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapıcağın şey kaskodan parayı almak. veya toplatıcaksın. en kötü konuşup ikna edip ilk kaza bedelini minimum a indirmek
    ılk kaza bedelını ıkıncı kaza bedelıne yakın tutmus kı o kadar yok emınım parayı zaten alıcaz tutupta o kadar stresın ıcınde araba tamırı vs cok zor olur sadece 25 bın tl pıyasası olan bır aracın 17 bın tl fıyat bıcılmesı cok komık
    Alıntı yucelebeci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk hasarı tabiki karşı tarafın kaskosu karşılamaz sadece diğer aracın verdiği kısmın hasarını karşılar ama diğer aracın verdiği zarar aracı pert çıkarmaya yetiyorsa o başka o zaman verdiği hasardan dolayı perte çıkarıp size ödeme yapması lazım
    ılk kazadan dolayı perte cıkması cok zor ıkıncı kazada agır darbeyı alıyor ve onların kaskosu bu kazayı karsılamak zorunda ama ılk kazayı koz olarak kullanıp az mıktar para verıyorlar pıyasa bu deyıp.
    Alıntı emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracin ilk kazasinda sorumluluk size ait ama ne aracin marka modeli onden hasarin durumu nedir 15.000 tl ???
    Sonraki hasardan sebep pert oluyor bu durumda pert parasi yani raic bedelden yola cikilmali yok sen carptin bilmemne dill sen carpmasanda onun darbesi perte cikarmaya yetiyorsaki oyle anladim herseyi onlar karsilamali
    sımdı adamın demesıne gore ılk kazanın bedelı servıs tutarı 15 bın tl ımıs sonrakı kazanın bedelı ıse 17 bın tl sımdı ıkı kazanın sonucunda pert zaten olucak o kadar darbeden sonra ama ılk kaza perte cıkacak kadar agır degıl ne tampon kırık ne radyator patlak babamın demesı boyle ama adam gelıp bıze vurunca ortalık enkaz alanı oluyor resmen ve pert olucak denılıyor ve bıcılen fıyat 17 bın tl sımdı hersey tamam ben tekrar verdıgı paraya aynı aracı alabılıcek olsam sıkıntı yok ama pıyasa bu deyıp 17 bın bedel bıcmesı zoruma gıden

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Size tum bedeli odemeleri gerekli bu durumda

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açıkçası doğru düzgün anlamadım ama sizin hasarınızı karşı tarafın trafik sigortası öder kaskosu değil. Kaskosu onun kendi hasarını ödeyecektir.

İlk yaşanan kazadan dolayı olan hasarı , size çarparak duran aracın sigorta şirketi ödemez. Zira ilk hasarın onlarla alakası yoktur.

Ha size çarpmasıyla birlikte sizin önden almış olduğunuz hasar artıyorsa bunu fotoğraflarla kanıtladığınız takdirde o hasarında total bedele dahil edileceğini tahmin ediyorum.

Tüm bu söylediklerim afakidir, neticede olayı tam olarak bilemiyoruz.

Çok geçmiş olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akşam video ekliyicem aracın ikinci kazadan sonraki halini birazda olsa öğrenmeniz için ilk kaza fotolarini çekmemiş çünkü zaman yoktu dedi sadece sonraki kaza videosu var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamın kaskosu senin aracını perte çıkarmaz, çünkü kasko sigortalanan aracın masraflarını öder.. karşı tarafı değil..

takla atan diğer aracın senin aracında oluşturacağı hasar için ödemeyi karşı tarafın trafik sigortası yapacak, eğer raporda %100 karşı taraf kusurluysa

kasko ve trafik sigortası farklı şeyler..

trafiksigortası da maksimum 22.500 tl masraf öder, sen ödersin karşı tarafın trafik sigortasından tahsil edersin.. eğer masraf fazlaysa karşı taraftan masrafını ödemesini istersin ödemezsen dava edebilirsin

bu arada önden aldığınız hasar içinde eğer raporda yolun kusurlu olduğu belirtiliyorsa belediyeye veya karayoluna dava açma imkanı var ama uğraştığınıza değmez.. Fakat şöylede bir durum var, diğer aracın kasko firması parayı belediyeden almak için uğraşabilir, eğer belediye kusurluysa bundan sizde faydalanabilirsiniz.

Ön taraftan ilk kaza hasarı için karşı tarafın trafik sigortası ödeme yapmayacaktır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)