User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
34 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Lütfen 1 Dakikanizi Ayirin

sandman
    Misafir

Lütfen 1 Dakikanizi Ayirin

Dun gozumun onunde adam goz gore gore kopegi kamyonuyla ezdi kacti kopegin cigliklari hala kulaklarimda az once baska birisi isyerinin onunde kedinin kafasini ezdi ve oda kacti.Bu nasil insanlik vicdandir anlamadim.
    Konuyu acmaktaki amacim LUTFEN ara yollarda sokak baslarinda heryerde yollara cikarken biraz daha dikkat edelim basik araclarimizin altini vurmamak icin nasil tum dikkatimizle araba suruyorsak yollardaki canlilarada ayni dikkati gosterelim inanin sanki bir yakinimin basina gelmis gibiyim gozunun onunde boyle seyler olmasi berbat bisey Allah kimseye ne gostersin nede boyle bisey olmasina izin versin.zamanini ayiripta okuyan dikkat eden herkezden Allah razi olsun

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel bir konuya deginmissiniz ara sokaklarda gazlayan cok insan var , allah korusun kedi , köpek yerine bir cocukda fırlaya bilir biraz daha dikkatli olmakta fayda var ...

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecen pazar gecesi caddede giderken ömer rs de vardı yan arabada oda gördü kedı atladı lastıgın altına girdi 70 km hız fılan gıdıyordum okadar savurdukı arabayı bır anda gtö atdı yavasladım bakdım arkadakı arabada ustunden gecdı durucakdım ama bakdım kedi son surat koşarak gittii. dikkat etmek lazım.yazık.
    DRİLL
    Dr.Ecu

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilerek kasten ezmemiştir heralde ???

MehmetCanA. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sokak aralarında gazlayan abilerimiz var. Ara sokakta 2. viteste kesiciye ne diye sokar ki bi insan arabayı ? Önüne kedi köpek çıksa, daha kötüsü çocuk çıksa neler olucak hiç düşünmüyolar mı ?

Tuncer M. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben son 1 haftada 2 kere kediyi ezeceğim diye çok sert frenler yapıyorum. 2sinde de durabildim çok şükür. Daha önce de aracın solundan altına girdii çok az sonra durdum. Nasıl oldu bilmiyorum sağından girip arkasından ya da solundan çıkmış. Ezmiş olma ihtimalim bile çok kötü bir histi. İnsan olur hayvan olur vurup kaçmak nasıl bir vicdan acaba.
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olay hep filmlerde olur sanıyordum

ulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kıyamet günü boynuzsuz koç bile boynuzlu koçtan hakkını alacaktır. (İBN KESİR CİLT IX / S.5000)
    TAM 35
    UK986 6R GTI
    UK987 w204 C250 Coupe AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunun önüne geçilmez... Gerçekten çok kötü bi durum.
    enough ?

poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Memlekette insan ezip kaçıyorlar.
    Bu küçük dostlarımızı ezmeyi haklı göstermez ama görün ki insanlık nereye gidiyor.
    "Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen ışıklarda duracağım az önde solumda giden araba da yola fırlayan kediyi ezdi umursamadı,önüne kırdım in dedim o hayvanı al ordan(muhtemelen ölmüştü) diklenmeye kalktılar 3 kişi yandaki diğer 2 araçtan da ben gibi kişiler inip adamlara atarlanınca mecburen alıp koydular araca eminim ki az ileride fırlatıp attılar tekrar.Bu insanın vicdanında içinde olan birşey keşke herkes dikkat etse hayatımda 1 kere kedi ezdim çöpten fırladı arka teker ezdi çokta yavaştım 2 hafta kendime gelemedim berbat bir durum ben insanları anlayamıyorum Allah vicdan versin.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şirkette facebook yasak olduğu için giremiyorum bir arkadaşım sokak hayvanlarına araçla çarptığımızda veteriner masraflarını devlet karşılayacak bu kanunlaştı demişti.bir afişi vardı hatta.bulan paylaşabilir mi?en azından bilgi vermek için insanlara.yazık çok kötü bir durum tabi.

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen dıkkatlı olalım hayvanla ınsan arasında bı fark yoktur oda rabbin yarattıgı candır.Gecenlerde az daha kaldırıma cıkıyodum yavru bı kedıyı ezmıyım dıye

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burkaykalyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şirkette facebook yasak olduğu için giremiyorum bir arkadaşım sokak hayvanlarına araçla çarptığımızda veteriner masraflarını devlet karşılayacak bu kanunlaştı demişti.bir afişi vardı hatta.bulan paylaşabilir mi?en azından bilgi vermek için insanlara.yazık çok kötü bir durum tabi.
    dostum yok oyle bısey ne yazıkkı ya asparagas haber yada veterınerlerın haberı yok yada ıslerıne gelmıyor yada hepsı dogru devlet odeme yapmıyor artık bılmıyorum. ama yok.

1 tane martı goturduk 1 tane kedı goturduk hepsını cebımızden verdık helali hoş olsun. ama ınsanlar yanlış bilgilendiriliyor.

bende son zamanlarda cok ezılen gormeye başladım allah korusun kimsenin başına vermesin ama insanlar bilerek yapıyor sanırım yani aksi düşünmek çok zor.

arnavut kaldırım taşlı dar bir yolda bile gördüm kediyi ezmişler ya nasıl olabilir. orda traktor 20 kmh ile zor gider sen nasıl olduda goremedın yada duramadın.

Allah insanları ıslah etsin. Başka nedenir..

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok yazik cok !
    İnsanligin gittigi boyut cok iç açici degil
    .

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum yok oyle bısey ne yazıkkı ya asparagas haber yada veterınerlerın haberı yok yada ıslerıne gelmıyor yada hepsı dogru devlet odeme yapmıyor artık bılmıyorum. ama yok.

1 tane martı goturduk 1 tane kedı goturduk hepsını cebımızden verdık helali hoş olsun. ama ınsanlar yanlış bilgilendiriliyor.

bende son zamanlarda cok ezılen gormeye başladım allah korusun kimsenin başına vermesin ama insanlar bilerek yapıyor sanırım yani aksi düşünmek çok zor.

arnavut kaldırım taşlı dar bir yolda bile gördüm kediyi ezmişler ya nasıl olabilir. orda traktor 20 kmh ile zor gider sen nasıl olduda goremedın yada duramadın.

Allah insanları ıslah etsin. Başka nedenir..
    yapma ya...yuh!nasıl bir kandırmacadır bu?o zaman ne diyelim Allah onların yardımcısı olsun.

şimdi bide çok sıcak bari bu kaza olaylarının dışında bir kap su koyalım evlerin önüne apartmanların önüne.yazıktır.ne kadar yardımcı olsak iyi.onlarda canlı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok kotu belki bilerek isteyerek olmuyo bazi durumlar ama
    En azindan bi baksinlar yaa yol
    Ortasinda pacavra
    Olmus bi hayvan :/ dur in al koy bi koseye 1 dakkalarini almaz ama iste..... Bizim milletimiz vaay akm kediyi ezdimm laaa deyip devam...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben babamın firmadaki pick up la vurdum. 1 hafta köpeği rüyamda gördüm gözümün önünde güvercini tutup kafasını koparan insanlarda var. bu kadar gaddar olunabiliyormuş demekki

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilerek kasten ezmemiştir heralde ???
    kasten olsaydı bide..
    Zaten konuyu açan arkadasın değindiği nokta o direksiyona oturdugumuzda biraz daha dikkatli olalım !!!
    2 kez üst üste denk geldim kadının altında sıfır c180 komp. var köpeği ezdi caddenin ortasında ayağından,köpek cırlıyor kadın oldugu yerde kaldı ne ileri ne geri,köpek camdan içeri bağırıyor resmen..umursamaz olmuş millet..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sandman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dun gozumun onunde adam goz gore gore kopegi kamyonuyla ezdi kacti kopegin cigliklari hala kulaklarimda az once baska birisi isyerinin onunde kedinin kafasini ezdi ve oda kacti.Bu nasil insanlik vicdandir anlamadim.
    Konuyu acmaktaki amacim LUTFEN ara yollarda sokak baslarinda heryerde yollara cikarken biraz daha dikkat edelim basik araclarimizin altini vurmamak icin nasil tum dikkatimizle araba suruyorsak yollardaki canlilarada ayni dikkati gosterelim inanin sanki bir yakinimin basina gelmis gibiyim gozunun onunde boyle seyler olmasi berbat bisey Allah kimseye ne gostersin nede boyle bisey olmasina izin versin.zamanini ayiripta okuyan dikkat eden herkezden Allah razi olsun
    bu insanlar kedi ve köpeği bilerekmi ezdi eğer yanlışlıkla ezdiyse kaçmamıştır hayvanları o halde görmemek için inmemiştir arabadan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)