yok kardeşim 33 plaka aldıgımda tamamen stock tu ilk sahibi bi bayandan aldım bi hafta önce
Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..
anladım hayırlı olsun maşallah. aynı renk aynı basıklıkta bitane daha varda 48 plaka. o sandım
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
coil yok air yoksa eğer yeni bir ünal turan![]()
hayır kardeş bizimki helal basık coilover falan yok24 saat böyle biniyoruz
Dün akşam gördüm gerçekten çekici duruyor kazasız belasız...
maşallah gerçekten çok beğendim be nbu aracı basık araçlar konusunda da görmüştüm
arkadan fotoğrafı var mı acaba
Arabanız masallah cok guzel guzel gunlerde kullanın amma velakin helal basık yok air yok vs bence kedi ciğer ilişkisi gibi oluyo biraz..He belki durumunuz vardır sız almıyosunuzdur bılemem fakat,mersin il sınırından cıkıp baska uzak sehırlere bu basıklıkla gıdebılırmısınız ? Bana sorarsanız eger hayır.O yuzden bence guzel gunlerde kullanın aracınızı.Air vs polemiğe girmeyin(airli aracım falan yok götümde kalkık değil,sadece yazmak istedim)gene tercih sizin..
- K -
________
Dr.Ecu
kedi ciger ilişkisi olacak bi durum yok kardesim beni tanıyanlar cok iyi tanır esprisine yazdıgımıda anlayan anlar zaten bukadar kasılmaya gerek yok ben burda gayet rahat demirtaş çilek kurdali gibi mahallelerde geziyorum ve sıkıntı yok geçen hafta sonu denize gittim 4 kişi yine bi sıkıntı yok yaylaya piknige gittik 3kişi yani benlik bi sıkıntı yok sürmeyi bildikten sonra başka arkadaşlarada sıkıntı yok
O zaman tekrar dediğim gibi güzel gunlerde kullanAma ben seni tanımıyorum ve makarasına yazdıgını bılemem ki
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
masallah kazasiz belasiz guzel duruyor cevre yolunda gormustum bizim kirmiziyida basmayi dusunuyoruzfar yikama iyimis
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)