2005 accent aracımız var ve bugün sigortası bitiyor 2-3 senedir axa oyaktan yaptırıyoruz ancak bu sene 275 liraya çıktı bana fazla geldi fiyat başka firma önerebilirmisiniz veya aramızda sigortacı varsa plaka versem fiyat teklifi verebilirmi
2005 accent aracımız var ve bugün sigortası bitiyor 2-3 senedir axa oyaktan yaptırıyoruz ancak bu sene 275 liraya çıktı bana fazla geldi fiyat başka firma önerebilirmisiniz veya aramızda sigortacı varsa plaka versem fiyat teklifi verebilirmi
size fazla gelmesi tabiki normal çok bilgim olmamasıyla beraber sigortacı arkadaşımın demesi, bu yıl genel olarak fıyatlar arttıbana en uygun olarak axa yapmış şimdi baktım.. yeni tescil plaka değişikli vs olunca 340 lira ödemişim
bence sizin fıyat normal
![]()
fiyatları yazarsan sevinirim benimde 1 ay sonra biticek..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Dostum bilgilerinin verirsen
Anadolu ak axa y.kredi aviva zurich den bakaßilirim ki pm atmışsın bende sana pm attım.
trafik sigortaları yılbaşından bu yana 3-4
kere zam yedi kendi aracımı bile 128 tl ye yapmışken 163 e yaptım bu yıl![]()
bizim kartalda sigorta şirketimiz var güneş sigorta ve aksa oyak. 0216 451 94 doksan yedi numaradan adem beye ulaşabilirsin
Sigortam.net i arayıp teklif alın bence 3 senedir ben oradan yaptırıyorum. Fiyat olarak da gayet uygun.
Bu sene trafik sigortaları çok zamlandı hepsi genel olarak pahalandı sadece aralarında 10 yada 20 lira fark oluyor genelde
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Beyler bu sigortalar ne ayak biraz önce 2000 model bir araç için sigorta talebi aldım en uygun 469 tl dedi ve artık bundan sonra böyle olacak dedi
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Dün halk bankasından yaptm sigortamı aracı yeni aldgm icin sigortam net acenteler hepsi tuzlu fiyat cekti en uygunu halk sigorta taksitde yapiyorlar en yakın halk bankasına gidin fiyat teklifi alın
İhtiyacı olanlar hüseyine yaptırsın, sonra arkasına bile bakmasın
Ha bire yeniliyoruz biz![]()
Bende konuya halk sigorta yazmak icin girmiştim ki benden önce yazılmış bile.
Ben kendi aracımın kaskosunu ve trafik sigortasını halk sigortadan yaptırdım.Yastan dolayı fiyat yuksek ama Diger şirketlere göre 400 tl ucuz.
Babamin ve dayımın araçlarını da yaptırdım gecen gün.heresinde 500 tl oynadı kasko+trafik sigortası.
Kendi aracımda 1 adet on cam degisimi 1 adette sol arka kapı cami değiştirdim.odeme ile ilgili bir sorun yasamadım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)