Keyifli forumlar..
Focus 2 makyajlı kasa da Sony ses sistemi var. Biraz daha iyi bass ve ses almak için hangi mid tiz takımıyla değiştirebilirim? Araç aile arabası hatchback olduğundan anfi ve sub. takılmayacak.
Keyifli forumlar..
Focus 2 makyajlı kasa da Sony ses sistemi var. Biraz daha iyi bass ve ses almak için hangi mid tiz takımıyla değiştirebilirim? Araç aile arabası hatchback olduğundan anfi ve sub. takılmayacak.
en başda mid tiz takımından bass alınmaz.. ikincisi anfi olmadımı ne alırsanız alın ses vermez üstündeki sonyler kalsın daha iyi.. yada üstündeki sonylere bir anfi bağlayın ucuzundan mevcut olan sesden bir parmak yüksek kalitede ses alırsınız.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Aslında söylede sorabilirim tam anlatamadım. Aracın üzerindeki hoparlörden daha iyi bir hoparlör alabilir miyim? Mİd tiz. mid bass takımı veya standart başka önerileriniz var mı?
biz seni anladıkda sen bizi anlayamadın herhalde..![]()
daha iyisini alabilirsin ama anfi olmadığı sürece orjinal teybinin çıkışlarınan hiç bir verim alamassın.. gidip focal da alsan dls de alsan kicker da alsan ne alırsan al o sonylerden çok daha kaliteli olsada ses seviyesi aynı olucakdır teybinden ötürü.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
naptın kardeşim sengeçen yaz focus 2 makyajsız kasa sattım, araba trend 4 hoparlörlü cd çaları kötü olan model olmasına rağmen ses sistemi gerçekten güzeldi... keşke şimdiki arabamda o netlikte tatlılıkta ses alabilsem
baslarıda hiç fena değildi
Kicker KS serisi ve Kicker amfi işini görür.
cXe : Zaten ses sisteminden çok memnunum ama neredeyse 6 yıldır aynısını dinliyoruzBiraz daha iyi ses istiyorum şimdi de.
TurboJDM : Teşekkürler araştırcam
Başka anfi ve takım önerisi olan var mı ??
paran varsa focal dls den dışarı çıkma..
paran orta halli ise infiniti bak yumuşak çalar derin çalar müzik dinlersin..
ben sert müzik seviyorum sert dinlerim dersen kickerlara bak ama kicker alıcaksan anfinden wofferdan complarına kadar kicker al kabloların kaliteli ve kapı içlerinde ses yalıtımı olsun ve tesisatçına çok iyi ayar yaptır misal bin tl lik yaptırdığın tesisattan 5-6 bin tl lik tesisatlardaki sesi alırsın.. bu dediğim tabiki en az ks ve rs serisi için geçerli. onun altında ds lerde falan kapı izalasyonuna gerek yok..
jbl alıcağına hertz al eğer o yönde ibr yönelime girersen hsk serisi al spl ye kayar ama dolu dolu ses alırsın gümbür gümbür tabi hsk alırsan kapıların izalasyon ister çok sağlam bir anfi ister hsk yi her anfi doyurmaz ve sağlam bir bas ister ayrı bir bas anfisi ister..
jbl neden alma derim çünkü piyasada zebil gibi sahtesi kaynıyor artık hangisi orjinal hangisi sahte ayırt edemiyorsun.. ben sahte jbl bass gördüm dükkanda orjinali ile yanyana getirdik adamlar birebir a dan z ye her şeyini aynı yapmışlar ancak bu işlerin içinde olan kompetan anlar ince nüanslardan sahte olduğunu..
jbl compların fiyatı akranları ile aynıdır ucuz değildir.. aracın orjinal teybinin çıkışı 35 watt ise o teybe 100 rms lik kolonda takılsa o teybin vericeği ses gücü gene 35watt olucakdır.. zaten fabrikada sonyleri o teybe göre koymuşdur.. tek farkı mevcut sonylerden ses biraz daha kaliteli çıkar ama harcanan paraya değermi tartışılır. madem kapılar sökülücek madem teyp çıkıcak yapılmışken bir defada kaliteli iş yapılmalı bence kaliteli kolonlar güzel bir anfi teyip orjinal tutulucaksa çevirici falan orta halli bir bas..
5x7 yanlış hatırlamıyorsam focusların kapı hoparlörleri ama onlara flaş yaptırıp 16 cm oturtabilirsin.
bass istiyorsan al sana hoparlör uygun fiyatlı 2 takım bundan al Amerikan Zehirli Örümcek TARANTULA Componenet-KAPIDA ÖDEME - Araç Kolonu ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 78731671
amfi olarakta forwell işini görür uygun yolludur.
FORWELL FLT-4060 MOSFET ÇIKIŞLI 4 KANAL OTO ANFİ GittiGidiyor'da 60756131
***** o fabrika çıkış teyplerde amfi çıkışı olmaz bu yüzden 2 tanede şudan al FORWELL AXHL 3 TETİKLEMELİ DECK ÇEVİRİCİ GittiGidiyor'da 59308442 direk 4 kanal çıkışın olsum istediğin hoparlörü yönet.
kargo dahil 400 tl tutar işini baya bi görür.
Focuslardaki orjinal kolon ve sony teybin üstüne sadece anfi ve bass taksak teyipten de bassı kıssak tizleri açsak ses nasıl olur ?? boğar mı?
yoksa kolonlarda değişip mi takılmalı??
eleştiri gizli hayranlıktır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)