106 Gti da rover yada c2 vts emmesi iş yapar dıolar.. Dogrumudur alıp yaptırmaya degermı... Zaten aracımda gaz kapak emme polıs,13*59 kısa,51lik potsuz duz boru, K&N cold aır ıntake, stock son susturucu var... Bi katkısı olurmu cok buyuk...
106 Gti da rover yada c2 vts emmesi iş yapar dıolar.. Dogrumudur alıp yaptırmaya degermı... Zaten aracımda gaz kapak emme polıs,13*59 kısa,51lik potsuz duz boru, K&N cold aır ıntake, stock son susturucu var... Bi katkısı olurmu cok buyuk...
bunun anlamanın en güzel yolu parçayı takmadan önce ve sonrasında 60-200 süre ölçmek..ayrıca yazılımı da değiştirmek gerekebilir..
Rower emmesini ben denemeyi dusunuyorum acikcasi c2 emme is yapiyor ama c2 biraz pahali deneyen vardir mutlaka konunun bende takipcisiym
gariban 106 gti....
arkdaşlar rover emmesini ankarada bir 106 kullandı tam tamına 12 hp aldıgını söyledi dyno üzerinde eger rover emmesi istiyorsanız elimde mevcut ilgilennen olursa verebilirim..
Hocam 1000 tl ye C2 VTS emmesi bulursanız eğer ve fiyatı size çok gelir ise lütfen bana haber verin belki bizim işimize yarar.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
C2 VTS emmesi kullanan oldu galiba forumda güçte iyileşme oluyor. genede cadde tipi bi eksantrik yaptırsanız daha iyi olur.
Konuyu hortlaticam kusura bakmayin.
Turbo 106 larin bir kacinda rover emmesi gormustum atmosferiktede ise yarar miki acaba ?? Bilen eden hala denemis olan var mi?? Yoksa amerika yi kesfetmeyi mi denesek...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)