Tahminime göre dün sağ ön kapının çok hızlı kapatılmasından dolayı cam düştü.Şimdi kaldırmak için düğmeye bastığımda cam biraz yukarı geliyo ama kapı şişiyor.Tahmini bu arıza için kaç tl isterler ? Veya nelerden kaynaklanabilir ?
Tahminime göre dün sağ ön kapının çok hızlı kapatılmasından dolayı cam düştü.Şimdi kaldırmak için düğmeye bastığımda cam biraz yukarı geliyo ama kapı şişiyor.Tahmini bu arıza için kaç tl isterler ? Veya nelerden kaynaklanabilir ?
Döşemeyi sökmeyi düşündüm aslında ama daha önce hiç tecrübem olmadı dahada berbat hale getirmemek için girişmedim mekanizma hakkında da hiç bilgim yok
ben yerinde olsaydim ön sol kapı döşemesini de söker ordaki mekanizmaya baka baka ön sağ tarafı halledip en son ikisini birden kapatırdim.
sen cebine 100 lira nakit para koy fazlasıyla yeter zatenyerinden çıkmıştır veya plastik ayaklar kırılmıştır
RACE WERKS
fazlası cebinde olsun ki açmışken başka birşey çıkar falan onuda yaparsınşaka bir yana sanayide cebinde eksik parayla kalmak kadar kötüsü yoktur o yüzden söyledim
![]()
RACE WERKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)