Güncel
İsten güçten kendi konumu güncel tutamadım , yazamadim ama bikac gündür bakıyoruz evlere ,,, site ici istediğimiz için Büyükşehir bizimkent e bakmadık , beykent te moodCity'e e baktık , site cok guzel ama evler kullanışsız.ordan ihlas in denize dogru tarafındaki eston resitpasa ya baktık cok beğendik.3. Kısımda daire tutucaz gibi bişey...eston resitpasa da oturan yada tanıdığı olan varmı bizden???
Arkadaslar böyle bı konu var biliyorum ama bikac sene oncenin konusu , biten projeler olabilir , olumsuz izlenimler olabilir , yada bilgi sahibi başka arkadaslar olabilir.Onun için güncel konu acayım dedim.
Kısmetse Eylül'de düğünüm var , nişanlım ailesiyle önümüzdeki haftalar gelecek , hayırlısı ile ev kiralayip mobilyaları yerleştirmeye basliycaz.
Su an ada90 da oturuyoruz , otobüs son durağı yanı.guvenlikli site , havuzlu , önü açık guzel bı site.Bana en azından buradaki standartları aratmasın istiyorum..
Beylikdüzünde Büyükşehir konutları ve bizimkent i istemiyorum.kapali site degil.bunlar harici neresi var site içerisi tavsiye edebileceğiniz?
Beykent te bulvar üstü Alpet e dogru ozllikle kapali otoparkli havuzlu kisa katli sifir cok guzel daireler mevcut ama nedir ne değildir bilmiyorum , bide en önemlisi zemin ile ilgili olumsuz yorumlar geliyor kulağıma...bu tüm beykent için mı geçerli yoksa belli kısımlar mı?detayli bilgi sahibi kimse var mı?
Bide ihlas kısmımda eston resitpasa evleri cok hoşuma gitti ,, aynen bizim ada90 gibi site icinde , yürüyüş yollu , ufak ta olsa havuzu vss hoş bı yer , orda oturan kimse var mı?
Özette max 800 850 ye balkonlu , bahceli havuzu guvenlikli site içerisinde , 2+1 3+1 farketmez , ama kesinlikle salon ve mutfağı ayrı , mümkünse kapali otoparklı(mercedesi in deri konsol yazın guneste risk) bı ev arayisindayim.10 senedir beylikduzundeyim ama cok fazla ev değiştirmedik.ve tüm arkadaslarım bizimkent ve büyükşehirde oturduğu için civar siteler hakkında bilgim yok.Tavsiyelerinizi bekliyorum.