User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Beylikdüzünde konut

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Beylikdüzünde konut

Güncel
    İsten güçten kendi konumu güncel tutamadım , yazamadim ama bikac gündür bakıyoruz evlere ,,, site ici istediğimiz için Büyükşehir bizimkent e bakmadık , beykent te moodCity'e e baktık , site cok guzel ama evler kullanışsız.ordan ihlas in denize dogru tarafındaki eston resitpasa ya baktık cok beğendik.3. Kısımda daire tutucaz gibi bişey...eston resitpasa da oturan yada tanıdığı olan varmı bizden???

Arkadaslar böyle bı konu var biliyorum ama bikac sene oncenin konusu , biten projeler olabilir , olumsuz izlenimler olabilir , yada bilgi sahibi başka arkadaslar olabilir.Onun için güncel konu acayım dedim.
    Kısmetse Eylül'de düğünüm var , nişanlım ailesiyle önümüzdeki haftalar gelecek , hayırlısı ile ev kiralayip mobilyaları yerleştirmeye basliycaz.
    Su an ada90 da oturuyoruz , otobüs son durağı yanı.guvenlikli site , havuzlu , önü açık guzel bı site.Bana en azından buradaki standartları aratmasın istiyorum..
    Beylikdüzünde Büyükşehir konutları ve bizimkent i istemiyorum.kapali site degil.bunlar harici neresi var site içerisi tavsiye edebileceğiniz?

Beykent te bulvar üstü Alpet e dogru ozllikle kapali otoparkli havuzlu kisa katli sifir cok guzel daireler mevcut ama nedir ne değildir bilmiyorum , bide en önemlisi zemin ile ilgili olumsuz yorumlar geliyor kulağıma...bu tüm beykent için mı geçerli yoksa belli kısımlar mı?detayli bilgi sahibi kimse var mı?

Bide ihlas kısmımda eston resitpasa evleri cok hoşuma gitti ,, aynen bizim ada90 gibi site icinde , yürüyüş yollu , ufak ta olsa havuzu vss hoş bı yer , orda oturan kimse var mı?

Özette max 800 850 ye balkonlu , bahceli havuzu guvenlikli site içerisinde , 2+1 3+1 farketmez , ama kesinlikle salon ve mutfağı ayrı , mümkünse kapali otoparklı(mercedesi in deri konsol yazın guneste risk) bı ev arayisindayim.10 senedir beylikduzundeyim ama cok fazla ev değiştirmedik.ve tüm arkadaslarım bizimkent ve büyükşehirde oturduğu için civar siteler hakkında bilgim yok.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

UmutRıza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beykent-gürpınar bölgesinde özellikle perlavista tarafından albatrosa inen yolun gidiş yönünde sağ tarafının zemini sorunlu, o bölgede yapılan projelerimiz için zemin etüdünü yaklaşık 2 ay bekliyoruz Ankarada bayındırlık incelemesinden geçiyor.

Son gönderdiğim dosya halen gelmedi ve muhtemelende gelmeyecek bahsettiğim bölgede imarın tamamen durdurulması söz konusu.
    Gs 206 GTI, SE ALFA 159,HZK 206 GTİ, KF OUTLANDER

MagicPerformance

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kristal şehir veya ukra derim bende onlardan birinde düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UmutRıza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beykent-gürpınar bölgesinde özellikle perlavista tarafından albatrosa inen yolun gidiş yönünde sağ tarafının zemini sorunlu, o bölgede yapılan projelerimiz için zemin etüdünü yaklaşık 2 ay bekliyoruz Ankarada bayındırlık incelemesinden geçiyor.

Son gönderdiğim dosya halen gelmedi ve muhtemelende gelmeyecek bahsettiğim bölgede imarın tamamen durdurulması söz konusu.

benim beykent te düşündüğüm bölge bulvarın sol yarısı ,,, kübistten sonrası bölümde alpet benzin istasyonu ve civarı.Ora ile ilgili bilginiz varmı abi?

UmutRıza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz mümkün mertebe 2007 den sonra yapılan yapıları seçin, bildiğim kadarı ile sol tarafta sıkıntı yok en azından yaptığımız ve denetlediğimiz projelerde zemin değerleri çok kötü değildi, sol tarafta zemin yakuplunun güney kesimlerine gittikçe sahile yanaştıkça bozuluyor.
    Gs 206 GTI, SE ALFA 159,HZK 206 GTİ, KF OUTLANDER

MagicPerformance

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kiralık mı düşünüyorsan Ahmet jetkentte bulabilirsin o rakamlara.
    24 saat güvenlik, kapalı 2 kat otopark, yürüyüş yolu, havuz cart curt.
    Aidat 150 TL... 600 e de rahat rahat 3+1 bulursun ki emlakçı arkadaşımız var
    yardımcı olurum. Ada 90 ı aratmaz bence ama sonuçta eski bi site gireceğin daire
    sıfır olmayacak ve içine ister istemez para harcayacaksın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UmutRıza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Eski belediye başkanı hakkında soruşturma açıldı o tarafın imara açılmasıyla
    ilgili zaten.

Vista?ları zemine göre yaptık, kaymaya karşı 12 milyon TL?lik kazık çaktık - Büyük Haber

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    beylikdüzündeki müstakil apartmanlar kendi içlerinde çok daha avantajlı sitelere oranla sitelerdeki en büyük sıkıntı fazla iç içe olmaları adam mutfakda kahvaltı ederken karşı komşusu göbeğini kaşıyarak salonda geziyor burun burunalar havuzların çoğu göstermelik faal olmayan havuzlar çoğu diyorum faal olanlarda var biliyorum.. ve diğer tesisler tabiki spor salonu denmiş projede ibr gidiyorsun bir pinpon masası var o kadar .. yani ordaki sitelerdeki pek çok şey sadece göstermelik.. tabi dört dörtlük sitelerde var onlar için sözüm meclisden dışarı... birde site yönetimi kararı alınmadan kimse hiç bir şey bireysel yapamıyor desenki apartmana şunu yapıcaz elli dereden su getiriyorlar yok biz siteyizde bir şey yapılırsa hep beraber bütün apartmanlara yapılırda.. o yüzden bağımsız bireysel apartmanlar her açıdan iyi organizasyon açısından yani apartmana şunu yapıcaz diyorlar yapıyorlar falan hemde aidatları epey bir düşük oluyor..

bizimde şu anda esenyurtta residence projemiz var yapıyoruz ve o bölgede megakent beykent v.b 4-5 apartman yapmışlığımız var daha öncesinde ise benim o bölgdede bireysel 3-4 sene emlakçılık yapmışlığım var..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beylikdüzündeki müstakil apartmanlar kendi içlerinde çok daha avantajlı sitelere oranla sitelerdeki en büyük sıkıntı fazla iç içe olmaları adam mutfakda kahvaltı ederken karşı komşusu göbeğini kaşıyarak salonda geziyor burun burunalar havuzların çoğu göstermelik faal olmayan havuzlar çoğu diyorum faal olanlarda var biliyorum.. ve diğer tesisler tabiki spor salonu denmiş projede ibr gidiyorsun bir pinpon masası var o kadar .. yani ordaki sitelerdeki pek çok şey sadece göstermelik.. tabi dört dörtlük sitelerde var onlar için sözüm meclisden dışarı... birde site yönetimi kararı alınmadan kimse hiç bir şey bireysel yapamıyor desenki apartmana şunu yapıcaz elli dereden su getiriyorlar yok biz siteyizde bir şey yapılırsa hep beraber bütün apartmanlara yapılırda.. o yüzden bağımsız bireysel apartmanlar her açıdan iyi organizasyon açısından yani apartmana şunu yapıcaz diyorlar yapıyorlar falan hemde aidatları epey bir düşük oluyor..

bizimde şu anda esenyurtta residence projemiz var yapıyoruz ve o bölgede megakent beykent v.b 4-5 apartman yapmışlığımız var daha öncesinde ise benim o bölgdede bireysel 3-4 sene emlakçılık yapmışlığım var..
    4X4 lük oturumu full site dersen Parlamenterleri tek geçerim... Aidat 300 TL

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4X4 lük oturumu full site dersen Parlamenterleri tek geçerim... Aidat 300 TL
    evet onun gibi üç beş site daha var dört dörtlük ama bence gerek yok o kadar aidatlara 300tl- 150 tl aidat vericeğime gider normal apartmanda 50-70 tl aidat verir geri kalanınada güzel bir o civarda kapalı açık yüzme havuzlu beş yıldızlı spor salonuna yazılırım.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

bykarakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben beykente yakın normal bi sitede oturuyorum havuzu yok otoparkı falan var aidat 70 tl bu
    ay içerisinde pelikanhill e tasınıcam aidat 200 tl herşey var bence böylesi daha mantıklı bu arada şuanki evim kendime ait pelikanda ilk etapda kira düşünüyorum...

pelikanda 2+1 1000 tl falan kiralar aidat da 180 tl olması lazım...bence 100 200 fazla olsun elit bi sitede oturmak daha keyifli...
    Bykarakus^^^

34 CHT 01
    34 LVN 21

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yeşilkent'lere bakabilirsin bence güvenlik,kapalı garaj,çevre düzenlemesi v.s güzel havuz filan yok ama bence Beylikdüzü-Beykent gibi yerlerde havuz olmaması çok daha iyi zaten bir apartmanda 80-100 daire var haliyle kalabalık oluyor. Kubist'e bakabilirsin,Parlementerlerde zor ama genede bir şansını deneyebilirsin. Açıkçası Bauhaus tarafı bana pek güzel kaliteli ve güzel gelmiyor. İnşallah gönlünüze görer bulursun Ahmet.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah saolasin , bi ara aliim seni bi turlat oralarda.simdi pek bise yok ama haftaya ciddiye binicek isler...Modacity hakkımda bilgin varmı kanka?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Innovia' lar hakkın da ne düşünüyorsunuz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Innovia' lar hakkın da ne düşünüyorsunuz..
    Gel hocam gel , diger konudan hayır yok bize

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gel hocam gel , diger konudan hayır yok bize
    Ya devamlı o koyu refresh yapıyordum şimdi kafam dağıldı bak Ne güzel tırsıyorduk..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyvallah saolasin , bi ara aliim seni bi turlat oralarda.simdi pek bise yok ama haftaya ciddiye binicek isler...Modacity hakkımda bilgin varmı kanka?
    Moda City ne yav? Mood City olmasın? Elips şeklindeki. Olur öbür hafta filan mesaj at bana bakınırız biraz.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya İPad manyaği kelime duzeltiyor ,, ondan oyle olmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Eheh arada olur öyle Valla kardeşim görünüşü güzelde,zemini nasıldır bilemiyorum biliyorsunki Albatros'a inen yokuşun başında bulunuyor o bina.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)