Ev anahtarlarımı sustalı yaptırmak istiyorum.Karşıyakada bi kaç anahtarcıya sordum yapamam dediler.İzmir içinde ev anahtarını sustalı şekilde yapabilcek birisi var mı?
Ev anahtarlarımı sustalı yaptırmak istiyorum.Karşıyakada bi kaç anahtarcıya sordum yapamam dediler.İzmir içinde ev anahtarını sustalı şekilde yapabilcek birisi var mı?
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
öyle yandan cıkmalı pejo woswoslarınki gibi değilde küçük bir dikdörtgenin içine yerleştirilmiş 4 adet içten çıkmalı anahtarlıklar var. Onlar güzel oluyor öneririm
o değilde yapılmayan neymiş onu anlamadım , evin immobilizer kodunu mu kopyalıyo muşKesecek anahtarı takacak sustalıya
![]()
ev anahtarı kolay iş
dükkan anahtarı yapabilirse banada pm yoluyla ulaşırsan sevinirim ..!!
not: dükkan anahtarımda immo var
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
slot anahtarlık diye aratırsan google da çıkıyor bir çok yer..
20tl miş
biraz dandirik ama..
ama Buğra nın verdiği linkteki alet çok başarılı.. kasa 39usd ve ona usb, led, gibi aksesuarlar da eklenebiliyormuş. çok beğendim yaw
burada da fotolar
http://mykeyport.com/product-gallery.html
buğra getirsene bunlardan.. internetten satış styla![]()
ANAHTARCN.COM - SLOT ANAHTAR
20 tl anahtarlık + 4 anahtar 10 tl.
barnak bassam olurmu ?
istinye anahtar ben üç dört arkadaşımın aracını orda sustalı yaptırdım hemde immolu anahtarı orda çalışan arkadaş sanırım ismi emrah dı yanlış hatırlamıyorsam çok yardım sever ve eli becerikli arayıp bir danış istersen. olursa o yapar zaten.
Tel:0212.277.34.71
GSM: (0) 532 486 39 48
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
çıkartıp sallayamadıktan sonra napim bunu
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
bana çok mantıklı geldi biri el atarsa toplu yaptırıp kurtulalım anahtarlardan gerçi buda bi kayboldumu dükkan ev hepsi bir arada gider![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)