Arkadaşlar ben artık Bostancı Bridgestone bayii Mutlu Lastikte çalışıyorum.Daha önceleride Bridgestone la çalışmalarım olmuştu ama burda sabit şekilde bulunmam bizler için çok önemli bir fırsatı yakalamama fırsat verdi.
Bridgestone müdürleri ile bayii olarak görüşmelerimiz sonucu yakın bir zamanda yeni bir kampanya başlatmaya razı ettik.Ancak tam çizgileri belli olmamak ile birlikte bu kampanya Adrenaline model lastikler için olacak.Bu kampanya sayesinde bizler aynı lastiği yarı fiyatına alabileceğiz.![]()
Kısıtlı bir kesime hitap edecek olan kampanya yalnızca bir kaç forumdaki arkadaşlara sunulcak.Her kapıdan gelen %50 iskontolu lastik alamayacak yani.Bu forumları tayin eden kişide benim.
Bu olayı çalıştığım firmanın reklamı olsun diye değil sizler ve bizler faydalanalım diyerek duyuruyorum.Zaten yakın zamanda TechTurkey nin de sponsorluğumuz başlayacak.
Türkçe söylemek gerekirse ; Her araca Adrenalin kampanyasını beklemeden lastik almayın.
Adrenalin in kalitesinden ve yol tutuş kabiliyetinden söz etmeye gerek varmı bilmiyorum ama şu an piyasada en çok tercih edilen performans lastiği olması ve Bridgestone un en son ürettiği ve en yüksek performans otomobillerine tavsiye ettiği model olması yeterlidir sanırım.Gerisini kullanıcılardan öğrenebilirsiniz.Uzak doğu lastik fiyatına Adrenalin için bekleyin![]()