Gecen gunlerde aracin basina ufak bir hasar geldi tamponun sol kismi 15 cm civarinda cizildi ve 3-4 cm civarindada delindi . Bu hasari ucuz yollu bostanci civarinda yaptirabilecegim, tavsiye ediceginiz bir yer varmidir?![]()
Gecen gunlerde aracin basina ufak bir hasar geldi tamponun sol kismi 15 cm civarinda cizildi ve 3-4 cm civarindada delindi . Bu hasari ucuz yollu bostanci civarinda yaptirabilecegim, tavsiye ediceginiz bir yer varmidir?![]()
auto king ler de yapılıyor, kasko varsa mini onarım dan ücretsiz yapılabiliyor.
Auto king de yasadiklarimi buraya yazsam roman olur. Boyle iscilik gormedim,arabanin boyasindan farkli boya surup kakalamaya calistilar sonra tekrar boyandi .Araba onlarin yuzunden15 gün yatti. Yaptiklari ise, ön arka tampon arti tek marspiyel. Mini onarim dediler o surede araba uretirler valla.
Auto king le ben mahkemelik oldum benim aracımın sadece sağ arka çamurluğundaki hafif göçük için komple sağ tarafı boyamışlardı kazandım istediğimi de aldım zamanında ama insanın canı sıkılıyo ne olursa olsun ben uzak dururum bidahada asla gitmem
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
aynen benimde ilk verdim sadece arka çamurluğu boyamışlar ama ne boya sonra geri boyattım bu sefer arka kapıya arka tampona kaymışlar anladık istemedim renk ona rağmen bariz duruyodu sonra geri boyadılar komple yanı renk neden tutmuyomuş biliyomuuu-sun koduna yanlış bakıyolarmış sonra arabayı tabiki ordan aldım dava açtım kazandım ama bi iki tanesini öldürücektim sanırım![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)