saç dökülmelerine karşı etkili olduğu kadar sakal çıkarma konusundada gayet etkiliymiş.Acaba bu ürünü kullanan varmı? varsa yan etkisi filan oldumu acaba![]()
saç dökülmelerine karşı etkili olduğu kadar sakal çıkarma konusundada gayet etkiliymiş.Acaba bu ürünü kullanan varmı? varsa yan etkisi filan oldumu acaba![]()
1.6 ies 34VY7723
1.4 is 34TT0011
19 yaşında saçların mı dökülüyor?![]()
benım kanser tedavisinden dolayı sakal dökülmesi var ve saç da yer yer dokulmeler var kullanan eden varmı acaba bende merakt ettim
bol bol jiletle traş olursan zaman kalınlık ve gürlük istediğin kıvamda olur ben işim gereği her sabah traş oluyordum pişmanım![]()
Barcelino kullandimben dogal yaglarin karisimi bazi eczanelerde mevcut fiyati 45-50 tl olmasi lazim kesinlikle mukemmel bir urun saci seyrek olan warsa mutlaka kullansin kesin cozum 2 ayda farka inanamicaksiniz.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
takipteyimm..
birşeye yaramıyor denedim cok az tüylendirir gibi yapıyor ihtiyacım yok keci gibi sac warama ufak takıntılarımdan dolayı kullandım 2 gr. sac olmayan yere birşeye yaramıyor hatta tüylenen yerleri ustura ile aldım tekrar gürleşebilir yada kalın saç werir diye olmuyor bırakınca tekrar tüylenme gidiyor ömür boyu kullanmak lazım bu arada kardeşim türkiyeye giriş yapan kozmetik firmalarının türkiyeye giriş yapan ürünleri getiren firmada müdürlük yapıyor dediki bir ürün cıkıyor yüzde yüz garantili sac cıkarıyormus dedi bakalım getisin deneyeceğim alnımda ufak bir yere ama bence saçı dökülen arkadaslar ektirirse kesin çözüm birde akrabam doktora sordum uzman kendisi dedim abi saç cıkarmı dediki dıstan yüzde 5 etki yapabilirsin içten beslendiklerinle yada ekme yolu ile kökden sorun çözülür dedi haklıda uzun uzun yazdım ki saç sıknıtısı olan cokdur okusunlar diye saygılar
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Minoxidil kullanan arkadasim var saclari 1numara kestirip kullandi ufak tuylenmeleri bariz farkettik ama suan durum nedir bilmiyorum
çıkartmayı bilememde dökulmesıne karşı babamın etkın bır formulu var onunlar yıkıyorum bende işe yarıyor normalde bi çekişte 20-30 tel saç gelırken o formulle saçımı yıkayınca 5 -10 tel anca gelıyor ısteyen olursa buraya yazabılırım çok basıt yontem![]()
DR. OWL
yaz bakem bilelim sanki devlet sırrı paylaşıo ilerde lazm olur şimdi sıkıtı yok
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)