User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
113 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: turbomu? rottweiler mı?

TURBO CİVİC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

turbomu? rottweiler mı?

arkadaslar ben bir rottweiler hastasıyım.suanda almayı dusunuyorum ama bu hayvan biraz maliyetli ve suan musait diilim.ancak aklımda sadece bir cozum var buda arabamdakı turbo sistemini satmak.eger bu sekilde yaparsam rahatca kopek alabilcem.siz benim yerimde olsanız turbodan vaz gecip kopek alırmıydınız.arabamı az cok herkez biliyor.yorumlarınızı bekliyorum.ayrıca rot icinde yardımcı olacak arkadaslar varsa sevinirim
    Fuck The System !!!

Aps - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi,senin yerinde olsam rottweiler ı biraz daha ertelerdim,turbomdan vazgeçmezdim kolay kolay

OnurS
    Misafir
    Bence Rot..Aslında American stafford terrier ama neese=)

Serkan.S
    Misafir
    bence turbo köpeği napıcan çişiydi kakasıydı

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senın kafanmı guzel kanka gece gece. ne kopegı ya

Grs91
    Misafir
    sımdı soyle dıyım. turbonu satmadan rott alcak paran yoksa bence hıc alma cunku rott alınca harcamalarn bıtmıcek.. aşıları maması ve aklına gelmıcek bı dunya kopek malzemesı maliyet olarak cıkıcak. ılerde bır daaha turbo yapmak ıstersen... parca sıparıs et bekle montajı olsun ayarı yapılsın fln fılan.... bence rott ıcın para bırıktır.en mantıklısı ole olur. bu arada benım kopegın ısmı turbo konuyu gorunce tuhaf oldum cunku bırde rott yavrusu alıcam yanına ulan dedım noluo konuya bak dıe ahueahe

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendini ne ile mutlu hissediyorsan ona sahip ol. Caddede canın sıkılıp 2inci viteste tam gaz bir kapatıp uzamak ve ayağını gazdan gelince gerilen sinirleri gevşeten bir çuff sesimi yoksa sahilde (ankarada sahil yok ama ) parkta gezerker zırt pırt her ağaç dibinde durup orayı burayı koklayan ve sürekli sıvı tahliyesi yapan havlayan ve azıcık da tehlikeli bir can dostumu. Seni ne mutlu edicekse onu seç
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

OnurS
    Misafir
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendini ne ile mutlu hissediyorsan ona sahip ol. Caddede canın sıkılıp 2inci viteste tam gaz bir kapatıp uzamak ve ayağını gazdan gelince gerilen sinirleri gevşeten bir çuff sesimi yoksa sahilde (ankarada sahil yok ama ) parkta gezerker zırt pırt her ağaç dibinde durup orayı burayı koklayan ve sürekli sıvı tahliyesi yapan havlayan ve azıcık da tehlikeli bir can dostumu. Seni ne mutlu edicekse onu seç
    Köpeğinle yuwarlanıp boğuşmak inan çufdan daha rahatlatıcı..Tabi 2si bi arada olması taraftarıyım bende...

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir tanesi can, diğeri basit bir metal parça.
    bir tanesi hayatını sana adayacak, diğeri bir süre sonra cortlayacak.
    bırak turboyu bir kenara bana şimdi sorsalar araban mı köpeğin mi diye, köpeğim derim.
    '06 Honda Civic Turbo '12 Mini Cooper S Roadster
    '02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
    '03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    berk yalancının ...

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok masraflı hayvanlar diye biliyorum.. günde bilmem kaç kilo et yiolar felan.. gerçi bir mc donalds la yada bi yemek şirketiyle anlaşırsan artanlar konusunda doyurursun.. yinede ben daha müsait bi zamanda almayı tercih ederdim.. sebebi ise ilerde daha sıkışık bi döneme girdiğinde bu sefer arabanı satmak zorunda kalırsın.. en azından nakit olarak gördüğün turbon kalsın.. Hem kedi dururken ne köpeği yaw bende var valla niyazi adında tavsiye ederim kedileri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grs91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sımdı soyle dıyım. turbonu satmadan rott alcak paran yoksa bence hıc alma cunku rott alınca harcamalarn bıtmıcek.. aşıları maması ve aklına gelmıcek bı dunya kopek malzemesı maliyet olarak cıkıcak. ılerde bır daaha turbo yapmak ıstersen... parca sıparıs et bekle montajı olsun ayarı yapılsın fln fılan.... bence rott ıcın para bırıktır.en mantıklısı ole olur. bu arada benım kopegın ısmı turbo konuyu gorunce tuhaf oldum cunku bırde rott yavrusu alıcam yanına ulan dedım noluo konuya bak dıe ahueahe
    ya valla benimde arabamdan pek vaz gecesim yok ama rot ada hastayım.bide eger turbodan vaz gecerde rot alırsam tum ihtiyaclarını fazlasıyla karsılayabilecegim.asılar ıvır zıvır maması (2 aylık) oyuncakları tasması yatagı bı suru sey.ama ginede icim rahat etmicek turbosuz.baska bi yol bulmak lazım sanırım
    Fuck The System !!!

SerkanKurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turbo ve rot bomba bir konu olmuş yanlız valla kişiden kişiye değişir bence kimseye sorma içinden geçeni uygula

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emin olun arabadan daha az masraflı köpekler

selçuk harbiden geçen düşündüm Allah korusun bi kaza yapsam falan diye, ilk aklıma gelen (genelde köpeğim hep yanımdadır) arabanın parçalanması yada pert olması değil köpeğimin için sağ çıkması oldu.
    '06 Honda Civic Turbo '12 Mini Cooper S Roadster
    '02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
    '03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord

_cAgdAsH_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kredi çek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok masraflı hayvanlar diye biliyorum.. günde bilmem kaç kilo et yiolar felan.. gerçi bir mc donalds la yada bi yemek şirketiyle anlaşırsan artanlar konusunda doyurursun.. yinede ben daha müsait bi zamanda almayı tercih ederdim.. sebebi ise ilerde daha sıkışık bi döneme girdiğinde bu sefer arabanı satmak zorunda kalırsın.. en azından nakit olarak gördüğün turbon kalsın.. Hem kedi dururken ne köpeği yaw bende var valla niyazi adında tavsiye ederim kedileri
    abi valla sırf mama ile beslemek rot kaslı dana gibi yapıyomus duzgun saglıklı bi beslenme oluyomus.simdi tubo yapalı haziranda 3 sene olcak alacagımı aldım aslında ama bagımlılık da yapmadı diil.beni bilen arkadaslar var ben 1 sene once ilik nakli oldum (5 yıllık bir losemi hastasıydım) benim morale ve destege ihtiyacım var ben kopegin ban ainanılmaz bi destek olcagını dusunuyorum.ama bu hastalıgı yenmemdede tek unsur arabamdır(insallah)cok ikilem icerisindeyim ne yapcam bilmiyorum
    Fuck The System !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba pert olunca canım sağolsun diye yenisini alırım dersin ama allah korusunu köpek ölürse psikolojik bunalıma girersin. O yüzden elden gidince daha az üzülecek birşey bulmak lazım. Bak turbonu satabiliyorsun başka güzel bişi almak için. Köpeği satmayı aklından bile geçirmezsin. Hele birde birgün istemeden giderse elinden çalınırsa ölürse. :S
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TURBO CİVİC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi valla sırf mama ile beslemek rot kaslı dana gibi yapıyomus duzgun saglıklı bi beslenme oluyomus.simdi tubo yapalı haziranda 3 sene olcak alacagımı aldım aslında ama bagımlılık da yapmadı diil.beni bilen arkadaslar var ben 1 sene once ilik nakli oldum (5 yıllık bir losemi hastasıydım) benim morale ve destege ihtiyacım var ben kopegin ban ainanılmaz bi destek olcagını dusunuyorum.ama bu hastalıgı yenmemdede tek unsur arabamdır(insallah)cok ikilem icerisindeyim ne yapcam bilmiyorum
    Arkadaşım sen dediğim gibi seni ne mutlu edicekse ona sahip ol. Sen bence köpek al zaten konuyu açmakla kafanda bitirmişsin olayı. Kendine yandaş arıyorsun kendini destekliycek al diyecek. Bende sana al diyorum etrafındakilerde senin iyiliğini düşünecek. Sen kendine moral ve can yoldaşı arıyorsan al bir rott hayattan tad al boşver turbo felan.
    Schumi.Projects

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence turbo, hayvanla uğraşmak zordur, bi süre sora sıkabilir. bu arada forza kedi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)