arkadaşlar aracım bugün yatak sardı öyle bi hışırtılı ses geldi ki daha tamirciye götürmeye bile cesaret edemedim sisce nekadar masraf cıkar bana![]()
arkadaşlar aracım bugün yatak sardı öyle bi hışırtılı ses geldi ki daha tamirciye götürmeye bile cesaret edemedim sisce nekadar masraf cıkar bana![]()
yatak sardigindan emin misin? Belki o ses baska yerden geliyordur, ozel bi bmw servisine gorun derim..
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
m10b16 sanırım motor, orijinal parçalar bulunabilirse işçilikle beraber 4000 tl lere geliyor komple motor, yapılmışken 2.0 yaparsın hemen hemen aynı paralara çıkıyor zaten güç gelir biraz, karbüratörde büyütürsün mis, madem aklında motor yapmak vardı bu rakamlara çıkacaktı zaten.
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
dükkanın önüne kitledim tamircim sabah çekicek sizce nekadar masraf cıkar çünkü öbür ay motor parcaları sıfırdan alınıp toplanıcaz yataklarda dail araba yatsınmı yoksa masrafı az olurmu cıkartalım mı ?
Bariz zor, işin içine piston büyüyeceği için blok honlama girecek, kol alacaksın, çünkü krankın uzuyor hacim olduğu için, üstündeki karbüratörde işe yarar bişeyse ne ediyorsa satarsın yerine 2.0 ı götürecek bir karbüratör alırsın(ford 26m karbüratörü mesela), 320 4 silindirin emme manifoldunu alırsın, açılmışken tabi kapak falan işlenmeli güç alınması isteniyorsa, e tabi eksantriksiz olmaz oversize supaplar falan yaylar derken maliyet iyiden iyiye artıyor, zaten bir motor 0 yapılıyorsa yine bunlar değişecek, fakat en azından iyileriyle değişmesi senin yararına![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
karbratörlü 2.0 hiç tavsiye etmem benzin canavarına dönüşür araban
en güzeli eğer uygun motor bulursan swap yapmak ama bmw de ne değişir ne değişmez detaylı bilgi veremicem ekeraya msj at bütçenle beraber o sana doğru yolu söyler müsaitse bütçen yoksa macreaya girme
uzun vade de kuvvetli motor yorgun şasi ciddi problemler bile yaşayabilirsin
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
geçmiş olsun
hayırlı olsun.
al sana proce arabası
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
bütçen 2 milyarsa hiç uğraşma stock topla. yok daha çıkarım dersen yine hiç uğraşma m20b20 bu kasayı tertemiz yürütür. 4 milyara karbüratörlü 316 toplanmaztoplanırda mantıklı olmaz.
İşte o yüzden diyorum kısıtlı bütçen varsa sağlam bir makine çıkarma imkanın azalıyor. Amacın zaten satmaksa boşa para harcamış olacaksın. Satarken karşılığını alabileceğin modifiye işlemi yoktur. Aracın 3 aşağı 5 yukarı ederi de belli. 3.5 swaplı E21'i 25 milyardan ilana koydular en son 9.500e satıldı. Açmışken bloğa ellemeden bulabilirsen aynı çapta tepeli piston koyarsın ince conta ile de az daha sıkıştırma alırsın. Üstüne de çıkamazsın malesef. Sana naçisane tavsiyem sen cebindeki parayı E30'a sakla bence![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)