User Tag List

16 sonuçtan 1 ile 16 arası

Konu: Jack Russell Hk..

ChtArdARSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Jack Russell Hk..

Merhabalar,

Dişi bir Jack Russell sahiplenmeyi dusunuyorum..

Aramızda besleyen egiten esınde,dostunda olan warmı fıkırlerıne ıhtıyacım war?

En onemlısı egıtırken nelere dıkkat edebılırım? okudugum ve gordugum kadarıyla baya haylaz bır kopek oyuzden egıtım ısı bıraz zormus ve ınatcıymıs..
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş

190E M104 3.2 24v engine upgrade..
    Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dogom var dişi 5 yaşında, Jack Russel en sevdiğim ırklardandır, çok enerjiktir ve enerjisini boşaltması şarttır, evde de yaşar bahçede de ama yaramazdır, eğitim alması zordur alsa da yaramazlıkları bitmez buna hazırlıklı olmanız gerekir...

sabah 1 saat akşam en az 1,5 saatinizi ayıramayacaksanız kendinize de yavruya da eziyet etmeyin...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

drummer582 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakin bir arkadasimda var cahit inanilmaz enerjik bir kopek evde besliyo arkadas cok sorun yasamiyo ama biraz yaramaz bi hayvan

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    jack russel gibi hayvanlar zaten hepsi esasen avda kullanılan hayvanlar jack russel da küçük bodur hayvanları avlamadan zamanında kullanılıyormuş boyutlarından dolayı en dar yere bile girebilmesinden avda ufak hayvanlarda faydası büyük oluyormuş tabi şimdi misyonu değişdi tabi.. jack russelın bir eksiside çocuğunuz varsa onla çok iyi arkadaş olması gerekir yada ettirmeniz birde diğer köpeklerle aynı ortamda büyürse sorun yok sosyal bir hayvan olur ama ev ortamında bahçe ortamında tek başına büyürse bu sefer diğer köpeklere karşı agresif hatta saldırgan olur.. boyutu ufak ama eğitimi zor bir hayvan.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dogom var dişi 5 yaşında, Jack Russel en sevdiğim ırklardandır, çok enerjiktir ve enerjisini boşaltması şarttır, evde de yaşar bahçede de ama yaramazdır, eğitim alması zordur alsa da yaramazlıkları bitmez buna hazırlıklı olmanız gerekir...

sabah 1 saat akşam en az 1,5 saatinizi ayıramayacaksanız kendinize de yavruya da eziyet etmeyin...
    oyle yapıcaz abı ewde kardesımde war yardımcı olur Custom garaja Gokhan abının war kopegı oraya cok gıdıp gelıyorum daha bır asıladı bana ..

Alıntı drummer582 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakin bir arkadasimda var cahit inanilmaz enerjik bir kopek evde besliyo arkadas cok sorun yasamiyo ama biraz yaramaz bi hayvan
    dusunuyorum daha onceden kopegım wardı kazada kaybettım daha ufak bırsey ıstıyorum yerlerı cıdden ayrı hayvan sevgısı bambaska..

enerjık olması sorun degıl ewde,bahcede war aile apartmanı coluk cocukta cok

allah kımset ederse dusunuyorum..

Bır konusabılırmısın onemlı olan tuvalet egıtımı?

Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tuvalet eğitimi kolaydır normal köpekten farksız

tek yapmanız gereken bahçeye güvenmemeniz günde en az 2 kere uzun yürüyüşe ve koşuya çıkarmanızı tavsiye ederim çünkü cidden jet yakıtıyla çalışıyorlar

yeterince yorarsan eğitim alması çok daha kolay olur

bu arada küçük evde danua bakmak jack russel bakmaktan çok daha kolaydır

aşırı derecede enerjiktir onun için bol spordan başka ilacı yok
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    erkek Jack Russel sahibiyiz..çok keyifli eğlenceli bir hayvan insanlara karşı uyumlu ama bu hayvana çok büyük bahçe lazim çünkü koşmaktan yorulmuyor sürekli oyun oynamak istiyor..ayrica istediği zaman kendini sevdirmiyor trip atiyor sipa hiperaktif kelimesi yetersiz sabah 8 de üstünüze atlar oyun oyun diye uyutmaz daha sonra sürekli ilgi istiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tuvalet eğitimi kolaydır normal köpekten farksız

tek yapmanız gereken bahçeye güvenmemeniz günde en az 2 kere uzun yürüyüşe ve koşuya çıkarmanızı tavsiye ederim çünkü cidden jet yakıtıyla çalışıyorlar

yeterince yorarsan eğitim alması çok daha kolay olur

bu arada küçük evde danua bakmak jack russel bakmaktan çok daha kolaydır

aşırı derecede enerjiktir onun için bol spordan başka ilacı yok
    tek korkum tuvalet dgrlerını yaptırım sıpaya

Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erkek Jack Russel sahibiyiz..çok keyifli eğlenceli bir hayvan insanlara karşı uyumlu ama bu hayvana çok büyük bahçe lazim çünkü koşmaktan yorulmuyor sürekli oyun oynamak istiyor..ayrica istediği zaman kendini sevdirmiyor trip atiyor sipa hiperaktif kelimesi yetersiz sabah 8 de üstünüze atlar oyun oyun diye uyutmaz daha sonra sürekli ilgi istiyor
    bahcemız bayagı buyuk sus havuzum cardagımız ekılı alanlar 3 arabalıkta acık garajwar doya doya kosar.. egıtım verıp komutları dınledıgı halde heryere goturum ztn yanımdan ayırmayı dusumuyorum ozellıkle motora bındırcem sızınkı dısımı erkekmı?

Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde var jack russel inanılmaz dinamik bir hayvan , sabahtan aksama kadar dur durak bilmiyor..

Diğer köpeklere karşıda biraz hircin , boyuna posuna bakmadan inatlasiyor..

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı cahitarsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek korkum tuvalet dgrlerını yaptırım sıpaya

bahcemız bayagı buyuk sus havuzum cardagımız ekılı alanlar 3 arabalıkta acık garajwar doya doya kosar.. egıtım verıp komutları dınledıgı halde heryere goturum ztn yanımdan ayırmayı dusumuyorum ozellıkle motora bındırcem sızınkı dısımı erkekmı?
    Jack Russel pek söz dinlemez ama mesela topu getir deyince getiriyor ve ya kim gelmiş dediğim zaman havlayarak kapiya gidiyor ama onun dışında birde bekle dersen hafif kizarak bekliyor topa dokunmuyor onun dışında arabaya binince kusuyor korkuyor çok motora hayatta binemez çok hareketli..bizimki erkek..hayvanin varoluş nedeni OYUN ve KOŞMAK

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.5 yasında kızımız var bızımde

Facebook

detaylı foto-hareketlerını-yasam tarzını ınceleyebılırsın lınkten

aldıgımız gunden berı (hastalıkları dısında) durdurmayı basaramadık gecenın 3unde uyurken yere dusen top sesınden kalkıp dıl dısarda 2 ayak ustunde durur 2-3 sn ıcınde

egzersız ıhtıyacı muazzam sevıyede.ılgılenmezsen aılenın dıger fertlerıne sarar.top agzında herkesi gezer tek tek.o da olmadı evde turlamaya baslar.oraya buraya cıkar kırar doker vs

asırı akıllıdır. JR ı sız degıl o sızı terbıye eder maalesef cıs egıtımını felan 2-3 gunde verırsınız zorlanmadan. bızımkı daha 1 aylıktı 1 hafta ıcınde dısarı ısemeye basladı. yemek vermezsenız bekler 1.5-2ye kadar baktı hala ac ve sadece kuru mama var.hepsını yer.gercekten asırı akıllı bır kopek.

bızımkı sımdıye kadar kımseyı ısırmadı.zaten bekcılık ozellıgı de oyle muazzam sevıyede degıl.ama dogayı asırı sever*cok meraklıdır.dısarıda tutamazsınız.bızımkı dısı olmasına ragmen her yere ıser ız bırakır.kendısınden buyuk kopek-kedılere dalasır felan.

lakın aldıgım gun kopeklerden nefret edıyordum.sırf esım cok ıstedıgı ıcın aldım.suan beraberken her gece yanımda.seyırlerden gelınce benı gorunce altına kacırıyor felan heyacandan.asırı alısıyorsun.kucuk ırk oldugu ıcın yanınızdan yatarken bıle ayıramıyorsunuz.resmen bı patısı bende bı patısı esımde uyuyor.sıze dokununca kendını sevdırınce huzur buluyor hayvan.sevgı-ılgıye muhtac bır ırk yanı.
    ılgılenemem dıyorsan aman dıyorum.cunku bu ırklar trıp dahı atıyor.arkadasımın JR ı ılgısızlıkten dolayı 2gun sakat taklıdı yapmıs.gerzek 3.gun ters ayagını sendelıynce yemıs paparayı

ozet: JR candır.alın.hıssedın
    c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
    s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
    600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
    cbr250/tricity/x10/duke390
    meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jack Russel pek söz dinlemez ama mesela topu getir deyince getiriyor ve ya kim gelmiş dediğim zaman havlayarak kapiya gidiyor ama onun dışında birde bekle dersen hafif kizarak bekliyor topa dokunmuyor onun dışında arabaya binince kusuyor korkuyor çok motora hayatta binemez çok hareketli..bizimki erkek..hayvanin varoluş nedeni OYUN ve KOŞMAK
    o bıraz yetıstırmeye baglı.bızımkı s2k ıle buyudu. ayak arasında 1150km yaptı. baslarda kustu dedıgın gıbı ama sonra alıstı. uyuyarak aralar dısında bıtırdı yolculugu
    c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
    s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
    600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
    cbr250/tricity/x10/duke390
    meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo

matthardy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bahçe olmadan zor ya.
    sadece jack değil bütün terrier ırkları zeki çevik ve ahlaksız

enerji bitmiyor.benim english bullterrier var yorulsun diye araba çektiriyoruz sen düşün gerisini
    Success is just like being pregnant.
    Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maya kesınn ıyetlendım allahın ıznıyle daha onceden goldenım wardı nasıl bır sewgı oldugunu bılırım..

Esınde dostun tanıdıgın ucretlı yada ucretsız sahıplenecgım warmıdır dısı olrak erkek kopek sewmıyrum

Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cahit zordur bakmasi seni cok yorar ama sen onu yoramazsin.Akillidir cok cevik bir hayvandir cokta iyi ziplar boyuna aldanma ama illallah edip vazgecmeyeceksin.Kopek ilk alirken cok buyuk hevestir herseyiyle ilgilencem zamanimi ona ayircam dersin ama aldiktan bir sure sonra oyle olmaz birazda kendime vakit ayirayim dersin iste orda JR problem yaratir cunku ilgi ister.Mesela cok koruma ozellikli bir kopek olsa koy bahceye sen cok ilgilenmesende o cogunlukla disaridan gelecek tehlikeyi kolladigi icin bir sekilde oyalanir ama JR i senin oyalanamn lazim.İyi dusun zordur ama muthis eglenceli bir cins tabi ufak oldugu icin kokmaz etmez arabadada rahat gezdirirsin yaninda bir yere goturdunmu abi onla girmesen insanlar korkuyor demezler benim basima cok geldigi icin ben her yere gidemiyorum kendi kopegimle cok sinir bozucu ve ciddi kavga sebebi cunku kopegin senin kardesin gibi oluyor agirina gidiyor.JR da o problemi yasamazsin iste o cok guzel

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasımın JR ı ılgısızlıkten dolayı 2gun sakat taklıdı yapmıs.gerzek 3.gun ters ayagını sendelıynce yemıs paparayı

ozet: JR candır.alın.hıssedın
    Çok güldüm buna ya.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)