evet arkadaşlar bu sene beykent üni. iç mimarlık bölümüne başlıyacağım aynı bölümde olduğumuz veya aynı okulda olduğumuz arkadaşlar varsa tanışmak isterim![]()
evet arkadaşlar bu sene beykent üni. iç mimarlık bölümüne başlıyacağım aynı bölümde olduğumuz veya aynı okulda olduğumuz arkadaşlar varsa tanışmak isterim![]()
.
eger ygs sınavında barajı gectıysen ıc mımarlık bolumu yetenek sınavıyla alıyor. Bu yetenek sınavında karsında bı masanın ustunde kutunun ıcınde bı top ve yanındada tors adı verılen bel ustu kafası olmayan bı kadın vucudu var bunları cızıp basarılı olursan kaydını alıyorlar senelık 18 bın lıra. Eger 3 eyluldekı hazırlık sınavını verırsen 4 sene okursun yoksa 5sımdı telefondan gırdıgım ıcın detaylı bılgı veremıyorum zor oluyor. Unıversıtenın kendı sıtesıne gırıp daha detaylı bılgı alabılırsın
.
Okumasi zor degil benim 4. Senem bitti 2 dersim kaldi yoksa mezundum.ayazaganin camuru seni uzecek haberin olsun arabayla gitsen 1 seferde full camur arabasiz gitsen pacandan baslar yetenegine gore dizine kadar yolu var kisaca camurla bogusacaksinokul iyi guzel hos kolay diyelim.Mezun olunca cok bi ayricalik yaratmayacak sende diger bircok okula gore onuda soyleyebilirim baska ozel unidede okudum ordan biliyorum.Hayirlisi olsun.
Selimpaşada kampüsü yok Beylikdüzü Beykentte var 2 senemi yedi Dgs ile geçiş yaptım kurtuldum
Beykent yerleşkesinde eğitim alırsan 12 katlı bina ile karşılacagını baştan söyliyim . Asansör fobin yoktur umarım
Park sıkıntısı vardır otoparkı yoktur . Beykent Kolejinin arkasında villaların önüne çekebilirsin mesken orası yada yer varsa tam okulun önü eskiden çekiyorlardı şimdi serbest. Daha detay istersen yardımcı olmaya çalışırım.
ne iştir anlamadım toplama kampımı yapıo beykent sözüm meclisten dışarı. 2 yıldır çevremde kim varsa beykente gidiyo ne cacıktır bu iş![]()
#KGdetanirlar
okulda 11 bin küsür öğrenci varmış,sadece ayazağa kampusunde...500 T mubarek
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
Geçmiş olsun şimdiden![]()
bu yıl dgs ile beykent inşaat müh. yazmayı düşünüyorum ayazağa kampusunü okuyacağım ev ,yurt, okul hakkında bilgisi tecrübesi olan arkadaşların yorumları beklıyorum .
aynen cok hoş ama sportmuş o ben onu hep tayyar sanıyordum...Bütünlemelere gidiyorum yaz okulu uymuyor bana : ) Sen devam ediyorsan hala görüşürüz okulda...
Ayrıca ışık a kurban olayım ya...Eğitimi cok daha iyiydi,beykentin tek kurtarırı şehrin göbeğinde sanayinin hemen altında : )
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)