Aranıza kayseriden katılıyorum aracı 2 yıl önce kendi çapımızda topladık ilerleyen senelerde farklı projelerle başladığımız yerden devam edeceğim.Aracın son hali mersedeslerle olan fotolardaki gibidir.
!!!!!!!!!FARKIMIZ TARZIMIZDIR!!!!!!!!!!!!
Konu başlığı çok karışık olmuş Maşallah araç güzel. Kazasız belasız
ER Lojistik www.erlojistik.com www.instagram.com/erlojistik/
can yakar bu =)
Taha bu merak nerden çıktı sende. Maşşalah iyi toplamıssınız. Kazsız Belasız.
kardeşim maşallah çok güzel allah kaza bela vermesin benimki daha güzel ama
Kayahan Nickli Üyeden Alıntı Taha bu merak nerden çıktı sende. Maşşalah iyi toplamıssınız. Kazsız Belasız. Merak da değil aslında dede yadigari 10 yıldır kapalı garajda yatıyordu bende ayağı kaldırdım Burak18 Nickli Üyeden Alıntı kardeşim maşallah çok güzel allah kaza bela vermesin benimki daha güzel ama Güzellik görecelidir ben orginallikten yanayım senin araç benim gözümde değersiz..
Maşallah kazasız belasız...
Taha Fedai Nickli Üyeden Alıntı Merak da değil aslında dede yadigari 10 yıldır kapalı garajda yatıyordu bende ayağı kaldırdım Güzellik görecelidir ben orginallikten yanayım senin araç benim gözümde değersiz.. görüşündür saygı duyarım hangisinin ne olduğu ortada
Taha Fedai Nickli Üyeden Alıntı Merak da değil aslında dede yadigari 10 yıldır kapalı garajda yatıyordu bende ayağı kaldırdım Abin Passat'a mı biniyor Abin artık F10 5.20 D M Paket Alıp bınmesı gerekiyor
Kayahan Nickli Üyeden Alıntı Abin Passat'a mı biniyor Abin artık F10 5.20 D M Paket Alıp bınmesı gerekiyor w211 e 200 komp spor paket var ona biniyor
Maşallah, sissiz daha güzel..
OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS
JOCCO Nickli Üyeden Alıntı Maşallah, sissiz daha güzel.. Teşekkürler başta heves ugruna taktırtık hevesini aldık bu seferdi bu şekile çevirdim şimdi sade ve agır duruyor
Maşallah oldukça diri duruyor kazasız belasız
34 TE 3516 Para için değil , mutluluk için çalış
maşallah oldukca güzel
Fatih_ Nickli Üyeden Alıntı Maşallah oldukça diri duruyor kazasız belasız civic@ef Nickli Üyeden Alıntı maşallah oldukca güzel Tesekkurler elimizden geldigince bakiyoruz..
MAşallah çoook güzel.
secomeco Nickli Üyeden Alıntı MAşallah çoook güzel. Teşekkürler..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları