Merhaba,
Uzun süre peşinden koşturup piyasaya çıkan tüm 182 leri kaçırdıktan sonra MatraX_07 Haydar kardeşiminde yardımıyla Kasım 2011 de ilk sahibinden değişensiz boyasız tertemiz 182 me kavuştum.Aldığımda kutu içi green filtreden ve hafif avansı açık yazılımdan başka hiçbirşey yapılmamıştı araca.Antalya'dan İstanbul'a hız sabitleyicinin keyfiyle ve 5.2 lt. yakıt ortalamasıyla getirdim.Aslında amacım stok görünümüyle kullanmaktı ama ufak değişikliklerin faydalı olacağını düşünüp ilk olarak Eibach Sportline yaylarımı taktım.Yayları takarken AHM garage da kompresyon testi yapalım dedik ve bu esnada aküyü bitirdik.Zaten zayıf olan aküyü daha büyük amperli bi aküyle değiştirince orjinal filtreye hava taşıyan hortumlar o bölgeye sığmadı.Selçuk kardeşiminde gazlamasıyla HKS mantar filtre olayına giriştik Samco silikon hortumlarla.Kaşıntı tutan günlerin birinde yine Selçuk'la beraber Tokapı Vefa da kat ve orta susturucu iptali gerçekleştirdik.İngiltere'den getirttiğim Streamline marka karbonfiber ayna kapakları ve ön arka Renault amblemlerini taktım.Arada çıtırdan bi müzik sistemi işine girdim.Alpine 9880 ana üniteye DLS RA-30 amfi,Morel Tempo 5 component ve Alpine 844 bası Audison ve Stringer kablolarımızla bağlayarak benim için gayet tatmin edici olan kaliteli bir sese ulaştım.Bu arada kapı içlerine yaptığım izolasyon seste gerçekten büyük değişim yarattı.Geçenlerde arka sol amortisörümün patlamasıyla bir süre drift keyfi yaşadıktan sonra dün Powershop ta Koni sertlik ayarlı amortisörlerime kavuştum ve 182 me yeniden aşık oldum.Sanırım 182 hayali kuran bazı arkadaşlarım biraz daha beklemek zorunda kalıcaklar.Şuan yapılacaklar listemde sadece direksiyon ve vites körüğünün alcantara kaplanması var.Malzemesi hazır elimde bekliyor sırasını.
Fotolar konilerden önce çekildi,şuan biraz daha basıldı araç.
![]()