Ewett
aracımız Downpipe li 107 Beygir orjinali çıktı bizde orjinaller taklaşık 95-100Hp olarak çıkıyor
Buyrun
Ewett
aracımız Downpipe li 107 Beygir orjinali çıktı bizde orjinaller taklaşık 95-100Hp olarak çıkıyor
Buyrun
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Dyno Dynamics?![]()
monitor benim evdeki monitördendp baya faydalı olmuş+yazılım var başka değişen bişey var mı ? yeni tdi lar gayet verimli yakında polo tdişar bela olacak 106 gti lara
![]()
hakkını vermişsiniz. jetta için 140hp tam kıvamı. poloda 140hp sıkıntı amaGTD kıvamında oluyor.
DP kaçlık bu arada?
Güzel veriler, polo dahada seri olur tabiki
Golf MKVII 1.6 Tdi
Kardeşim hayırlı olsun tdi ecufaste kavuşmuş : ) artık bir sıra video patlat
@ Oz : Tork' ne durumda şuan , kişisel izlenimlerin nedir abi ? Ellerinize saglık
Ecufast özgün abi ve Alper abiye cok cok tesekkurler araba inanılmaz derecede keyifli oldu 1.6tdi için ilaç gibi bişi oldu yazılım
Arabada kn kapalı kutu filtre,60lik dp,ecufast yazilim var.
@63owen63 : tesekkurler kardesim kavuştuk valla 3 gündür cok keyif alıyorum arabamdan çekicem videoları ilk fırsatta![]()
dynamicste 142 cok iyi deger
ozgun enjektorler falan ne alemde? turbo buyutulurse eger aftermarket parca cikmadan stok enjektorler bunu kaldirabilir mi?
Güle güle kullanın güzel değerler. Benim merak ettiğim downpipe yazılımla birlikte araçta ses değişikliği yarattı mı ? Üst devirlerde şırıltı tarzı avans sesi ya da herhangi bir ses değişikliği mevcut mu ?
downpipe için kat iptali oldumu..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Maşallah çok güzel değerler bunlar. 1.6 Tdi'lara sırasıyla yazılım çıkıyor, darısı bizim başımıza.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)