Arkadaşlar Etiler civarında güzel bir otoyıkama mevcutmu acaba? Önerebiliceginiz yer neresi?
Arkadaşlar Etiler civarında güzel bir otoyıkama mevcutmu acaba? Önerebiliceginiz yer neresi?
ilk başda tane tane isim vererek yazdımda sonra sildim kısaca bende leventte oturuyorum etiler leventte yıkamaya girmediğim yer azdır çoğu yıkamada detaylı iş yapmıyor üstün körü bir temizlik yapıyor.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Sonax | Levent, Beşiktaş, İstanbul - Avrupa, Türkiye | Oto Yıkama ve Bakım | Yellow.com.tr | Sedir Sok. No:4
etilerin arkasında hemen sonax iyidir, linkte yeride mevcut, çilekli shellin orda
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
metrocity'nin altındaki yıkamacı iyi diye biliyorum ya da levent değil ama cevahir'in altındaki de iyi diye duymuştum.isimlerini hatırlamıyorum maalesef...![]()
Cevahirden fulyaya inerken var bir yıkamacı.
ÖYle marka falan bir yer değil ama bildiğin jantın içine elini sokup tabanın temizliyorlar.
Yavuz öğretmişti orayı bana gidiyorum sık sık.
Ama şimdi tarif et dersen edemem,google mapsten falan edebilirim![]()
bu arada bahsettiğim sonaxta veyron, phantom gibi arabalarla yanyana yıkatma şansınızda olabilir![]()
Ya elemanlar bildiğin keko ama yapılı arabaya falan baya ilgililer acaip ilgileniyorlar,2-3kere gittikten sonra yalayıp yutuyorlar
Haritadan buldum yerini şimdidden koyiyimde sonra unuturum
İstanbul Bilim Üniversitesi
Şu hastanenin 100metre falan aşağısında solda kalıyor.
shellin arkasında sonax.. ordan rahat bulursun.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
ewt lowriderin sölediği yer benim bahsettiğim yerle aynıymış![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)