Aracımda KONI+Eibach var. 215-40-17 lastik kullanmak istiyorum. (hem de çok) Varsa kullanan arkadaşlara sorum olacak. Sürtme yapıyor mu? Sürtterse nereden sürtüyor? Çözümleme yolu var mı?
Aracımda KONI+Eibach var. 215-40-17 lastik kullanmak istiyorum. (hem de çok) Varsa kullanan arkadaşlara sorum olacak. Sürtme yapıyor mu? Sürtterse nereden sürtüyor? Çözümleme yolu var mı?
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
walla 205 40 17 ler bende surtuyo...davlumbazları cıkartınca surtmuyor...ama cok toz oluyor..
Tünay bende 17" jant kullanmayı düşünüyorum hazır boyada iken çamurlukları açtırsam diye 3 4 defa düşündüm ancak davlumbaz kenarları yetişmez diye korkuyrum.O boşluklarda bela toz kir öamur hep içerde.
elimde 1 aylık briston potenza SO3 215 40 17 var tertemiz faturası dahi duruyor 800 km yaptı yapmadı istersen satabilirim 1400 YTL satış fiyatı var ben 800ytl veriyorum
tayfun soyle dıyım abıcım camurlukarı actırıyaım dıyosan ısının cok ehlı bırıne actır...benımkı acmıslar zamanında mal gıbı macun atmıslar arabanın benden oncekı sahıbıde yuksek bı yerden cıkmaya calısırken lastıgı camurluga deydırmıs boya dırek portledı....bıde davlumbaz ısı kolay yane bı sekıl hallolur bence...ama bende yoktu bı ara ıcerısı komple toz duman rezalet oluyo...su an dakılerde ıı sayılmaz yıne toz var...
Önde yaşarsın abi arkada hiç sıkıntı yok![]()
onler yahu arkalarda cok rahat ama sen 215 dıyosun belkı arkalardada sıkıntı olur...
benım arkalarımda bı arada 235 vardı surtmuyoducamurluk acma power
18 de taktım yıne hıc surtmuyordu
![]()
ya o da bı emanet duruyo bence takmısken 17 tak bı sekıl halledersın ben bıraz yuksek kullanıyorum sımdı durtme falan yok...ama soyle sıyah bı 16 lar jdm style ıı gıder...![]()
Sürtme Sorunu Janta Göre De Değişiyo Kollari Dişa Doğru Olan Jantlar Genelde Sürter Ama Arkadaslar Yol Tutuşu Iice Zayifliyo 16 Janti Bence Güzel Omuyo Zaten 16 Da Fazla Jant Secimi Yok Ya Kendi Janti Yada 17
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)