Arabasını akşamdan yıkayan arkadaşlar için iyi bi haber değil fakat bu sıcaklarda iyi oldu maşallah
Keçiörende hiçbişe yok. Nerede yağıyor ?
Bazu Nickli Üyeden Alıntı Keçiörende hiçbişe yok. Nerede yağıyor ? Eryamandayım ben toprak kokusu mükemmel
Sıcaktan ruya goruyorsunuz herhalde Arabamı 1 saat once yıkadım kapalı garajda duruyor sıkıntı yok
Psikodelly Nickli Üyeden Alıntı Eryamandayım ben toprak kokusu mükemmel Eryamandakı Body Kıtlı Ev plaka fıesta senınmı yoksa
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Eryamandakı Body Kıtlı Ev plaka fıesta senınmı yoksa Yok şuan açık otoparkta yağmuru yiyen yapım aşamasındaki fiesta benim
Dolu yagacakmıs dıkkat et hemen kapalıya al arabanı
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Sıcaktan ruya goruyorsunuz herhalde Arabamı 1 saat once yıkadım kapalı garajda duruyor sıkıntı yok nerde yıkadın kanka
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı nerde yıkadın kanka 1 TL lik olan yerde ROL Vtec AL Vtec yıkandı hediye lastik parlatıcı bile surduk
Dolu molu ne varsa yağsın artık bişeyler...
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı 1 TL lik olan yerde ROL Vtec AL Vtec yıkandı hediye lastik parlatıcı bile surduk en yakın gecede meeting yapak abi kova movada götürek
bu sefer kovalı fln gıttık bız tam teşkilat
sen işi biliyon ya
batikent-ostimede atistiriyor
If you have no LAG, you have no turbo..
erdem325 Nickli Üyeden Alıntı batikent-ostimede atistiriyor hangi batıkent? bende batıkentteyim damla yok
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı hangi batıkent? bende batıkentteyim damla yok herkese var sana yok
RACE WERKS
tdipower Nickli Üyeden Alıntı herkese var sana yok hani kardeşim burda yıldız yoooookkkkkkkkkkkkkk osman abeyyyyyyyyyyyyyyyy
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı hangi batıkent? bende batıkentteyim damla yok az once konustum kizarkadasimla ilkyerlesimde yagiyormus falan su an belki kesilmistir.. ostimde bitti gitti cunki
şu anda ulusta atıştırıyor saat 5
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları