Selamlar
Aracımı 16 Nisan 2012 de kayseriden aldım km si 114.200 civarıydı
Daha arabayı almadan yaklaşık 1 sene kadar kafamda yapmak istediklerim vardı malzemelerini almaya başladım ufak bütçelerle
öncelikle orjinal jantları küçük geldiği için 16" bir jant düşünüyordum
tesadüfen izmirde bi arkadaşta 16" oz superturismo jantları buldum hafif çizikleri vardı ve Renault için üretilmiş jantlardı aklıma yattı ve aldım zaman sonra Renault 205-110 / Renault 205-272 renklerin karışımından oluşan güzel bi renge boyadığımı düşünüyorum
clio cup spoileri veya clio v6 spoileri hep bana daha çekici gelirdi üzerindekiler kısa ve pasif durdugu için arayıştaydım ve Ebay üzerinden K-tec firmasının satışa koyduğunu gördüm ve direk aldım o işte tamamdı
yan kapı çıtalarını eskilerde de sevmezdim basit bir görüntüsü var 182 lerin kapı çıtalarına göre onu servisten boyaya hazır durumda aldım
31 martta düğünümden sonra hemen Clio Rs aramaya başladım kafamda 2-3 düzgün Rs vardı bunların içinden en cazibi 38 RS geldi (üzerindeki extralar olsun görüntüsü olsun gidişi olsun herşeyiyle diğer clio rs lerden farklıydı ve beni bu etkiledi) akşam yola çıkıp öğlen 3 gibi satışı yapmış yola çıkmış olduk kimsenin kafası ütülenmedi sağolsun murat abi elimizi boş çevirmedi
Yıllık tatil öncesi ufaktan bakımlarını yaptım
debriyaj seti
mavi soketli manyetik kaptor
arka disk, bilya, balata
yağ, yağ filtresi, benzin filtresi
polen filtresi
klima gazı
V kayış seti gergisi ile birlikte
buji vs gibi
bunun dışında istanbula geldiğinde filtre sistemi kafama yatmamıştı hks mantar filtre ve samco borularla güzel hava girişi sağladık
kabaca yapılan işlemler bunlardı ve yaklaşık 4 aydır keyifle kullanıyorum suan 118.300km de
aldığım günden bu zamana kadar olan fotoğraflar..
ilk günler
yapılan işlemler sırasında çekilmiş 1-2 fotoğraf
bunlarda son hali