sürtme yaparmı bilmem ama jantları değiştir derim ben. orjinal jantlarla yayla basık gez daha güzel bence.
ben dedim sana sami olum dinlemiyosun abini burnunun dikine gidiyosun bozcan su arabayi birak sade kalsin
Arkadaşım da var leon... 18" AEZ CYBER modeli 225/40 lastik + 5cm yay ile sürtme olmuyor...hoşgeldin bu arada...
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
Orj jantlar+yayı tercih ederdim
sport-up jantı yada güzel ve sade bi jant koyarsan
cok daha güzel olur.bu jantları oldum olası sevmiyorumzevk meselesi tabi.
Bu arabayı illa yapmak istiyorsan o jantları sat guzel başka bir jant al sonrada orjınal ön arka spor tamponunu getirt bide cam üstü kanadını..Para varsa komple ABT yap bin git.en olmadı jantı değiştir bas yere aynen devam.
Aynı kombinasyonda sürtme yapmıyor diye bir arkadas yazmıs zaten...
Ama jant modeli konusunda fikirlere katılıyorum, taksicilerde görmeye basladık bu modeli artık...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Jant konusunda arkdaşlara katılıyorumonun haricinde araban güzel Allah kaza bela vermesin..
Biz sölemiştik başka sitelerde jantlar olmamış diye![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bence jant konusunda arkadaşa bu kadar yüklenmemek gerekirr..olsun biraz kullan bu jantları sonra maddi olarak müsait olursan değiiştirirsin allah kaza bela göstermesin....
bnm arkadasımda war 18''ler surttu orjına seat sport yaylar surten yer camurlugun ıc kısmında öbekler wardı oraya sanayıde 15dkkda hallettıler sımdı harıka duruyo we surtme yapmıo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)